Hoppa till huvudinnehållet!

Markiser

Kostnadsfritt besök när du ska köpa markis


Vi kommer gärna ut till dig och mäter och tittar på lösningar utifrån just ditt behov. Sedan ger vi en kostnadsfri offert utifrån det besöket. Vi hittar en bra lösning åt alla oavsett om det är till dig som privatperson, bostadsrättsförening eller till dig som ansvarar för en företagslokal.

Hestra Java Bali
Hestra Java Bali

Vi har olika slags lösningar för solavskärmning, för såväl privatbostäder som kontor, butiker, bostadsrättslägenheter och andra företagslokaler. Vi säljer och monterar både solskydd utomhus och fönstermarkiser för en bra solavskärmning inomhus. Vi hjälper dig att välja rätt markis för rätt plats, för det är inte alltid lätt. Men vi har över 20 års erfarenhet av detta och hjälper dig gärna.

Mer om fönstermarkiser

Vi rekommenderar att markiserna tvättas och rengörs regelbundet - i synnerhet innan vinterförvaring. Om man tar hand om sina markiser ökar livslängden på den. En markis tvättas enklast varsamt med mild tvål och en svamp eller en mjuk trasa. Använd inte högtryckstvätt för då finns risken att du skadar materialet.

Barnsäker markis


Alla våra produkter och solskydd inomhus och utomhus går att få barnsäkrade om behov finns. Vi förser då solskyddet med säkerhetsanordningar enligt produktsäkerhetslagen så att miljön blir trygg för alla att vistas i.