Hoppa till huvudinnehållet!

Gardiner - solskydd som inredningsdetalj

Söker du ett solskydd inomhus som också är en fin inredningsdetalj? Våra gardiner är både vackra och effektiva mot solens strålar. Välj bland flera olika modeller och material i vårt sortiment. Som alltid kan du måttbeställa för att forma rummet efter din egna stil.

En vanlig produkt måste inte vara tråkig


Med ett stort sortiment och olika utföranden kan du välja gardiner som verkligen passar din smak. Det finns många vackra färger och mönster som alla ger ett gott skydd mot solen. Att montera snygga gardiner kan ge rummet ett lyft även när n i inte behöver ett solskydd.

FAC_001
Facette

Gardiner är produkten som passar alla


Det finns lamellgardiner för er som önskar ett större skydd, kanske vid ett stort fönster eller mot altandörren. Klassiska rullgardiner är ett bra skydd för de flesta fönster och de är flexibla. Det finns även plisségardiner och duettegardiner i flera utföranden och färger. Både plissé och duette är gardintyper som ger bra skydd med har olika utseenden.

Material för de mest kräsna


Vi monterar gardiner som är tillverkade i flamsäkra material, de håller alla mycket hög kvalitet. Tillverkningen sker också på ett miljövänligt sätt för att göra vårt avtryck i miljön så minimalt som möjligt, det är vi stolta över. Att också erbjuda barnsäkra gardiner som har allt man kan önska sig, är vår ambition. Gardiner ska kunna sitta i ett hem där man lever och de ska kunna ha en lång hållbarhet.

FAC_012
Facette mörk

Barnsäkra solskydd


Vi ser till att alla produkter som monteras hos er är barnsäkrade om det behovet finns. Om produkten har en utformning där det finns minsta risk för att t ex en livsfarlig snara kan bildas, ser vi till att produkten förses med lämpliga säkerhetsanordningar för att skydda barn från en eventuell strypningsrisk.