Hoppa till huvudinnehållet!

Om oss

Ända sedan 1994 har RJ Markis erbjudit produkter för solskydd till kunder i Stockholmsområdet. Vi började vår bana som en enskild firma och har sedan dess vuxit till ett av de ledande företagen i Sverige inom just solskydd, markiser och persienner. År 2012 omvandlades företaget till aktiebolag.

Vi är rätt företag för dig som söker kompletta solskyddslösningar tillverkade av högkvalitativa material som är gjorda för att hålla.

I våra två utställningslokaler i Åkersberga och Vallentuna kan du ta en närmare titt på våra olika markiser, persienner och övriga solskyddsprodukter. Vänligen ring oss för att boka en tid för visning eller kom förbi under våra öppettider.

Besök oss
Markiser stockholm
markiser_stockholm
  • Åkersberga
  • Vallentuna

Som medlemmar i branschorganisationen Svenska Solskyddsförbundet får du en garanti för att vi kan vår sak och att vi håller oss uppdaterade om det senaste på marknaden. Våra montörer har gedigen utbildning och lång erfarenhet. Därtill nämner vi gärna att vi har hjälpt såväl kommuner, landsting och statliga myndigheter med solskyddslösningar, samt givetvis ett stort antal företag och privatpersoner.

Diplomerad för utvändigt solskydd
Diplomerad Installatör – Utvändigt solskydd

Om miljöfrågor är viktiga för dig har du kommit helt rätt. Vi undviker miljöfarliga ämnen i våra produkter, ser till att källsortera alla våra sopor och överblivet material och kör dessa till Sörab. Vi kan även ta om hand förbrukade solskyddsprodukter hos dig som kund när vi installerar nya. Även dessa tas om hand på ett miljövänligt sätt.