Hoppa till huvudinnehållet!

Om oss - solskydd av hög kvalitet i snart 30 år

RJ Markis- ledande inom solskydd sedan 1994


Sedan starten 1994 har vi på RJ Markis hjälpt våra kunder i Stockholmsområdet att få ett behagligare inomhus- och utomhusklimat tack vare högkvalitativa solskydd. Vi började vår bana som en enskild firma med en vilja att leverera gedigna solskydd till alla våra kunder. Idag är RJ Markis ett aktiebolag samt ett av Sveriges ledande företag inom solskydd, markiser och persienner. Vår vision förblir densamma både nu som då- att erbjuda alla våra kunder kompletta solskyddslösningar tillverkade av högkvalitativa material med lång hållbarhet.

Måttanpassade solskydd, persienner & gardiner


Vi på RJ Markis tillverkar måttanpassade solskydd som passar just ditt hem. Vi ser till att installationen blir utförd på korrekt sätt och att ditt solskydd håller i flera år framöver.

Med en lång branscherfarenhet, gedigen kunskap och flera nöjda kunder bakom oss står vi på RJ Markis redo att hjälpa just dig finna ro i skuggan. Hos oss hittar du hållbara, stilrena och anpassningsbara markiser, persienner och gardiner som håller måttet.

Markiser i Stockholm
markiser_stockholm

Solskydd i Stockholmsområdet


Om du är sugen på att ta en närmare titt på våra olika markiser, persienner och övriga solskyddsprodukter är du varmt välkommen att besöka våra två utställningslokaler i Åkersberga och Vallentuna. Vänligen ring oss för att boka en tid för visning eller kom förbi under våra öppettider.

Miljövänliga solskyddsprodukter


För oss är miljön ett självklart fokus i alla våra arbeten. Eftersom vi strävar efter att leverera hållbara solskydd med lång livslängd vill vi att hela tillverkningsprocessen ska vara så miljövänlig som möjlig. Vi undviker exempelvis miljöfarliga ämnen i alla våra produkter. Vårt miljöarbete slutar inte bara vid den färdiga produkten, vi ser även till att källsortera alla våra sopor och överblivet material samt kör dessa till Sörab. Vi kan även ta om hand förbrukade solskyddsprodukter hos dig som kund när vi installerar nya. Även dessa tas om hand på ett miljövänligt sätt.

Som medlemmar i branschorganisationen Svenska Solskyddsförbundet får du en garanti för att vi kan vår sak och att vi håller oss uppdaterade om det senaste på marknaden. Våra montörer har gedigen utbildning och lång erfarenhet. Därtill nämner vi gärna att vi har hjälpt såväl kommuner, landsting och statliga myndigheter med solskyddslösningar, samt givetvis ett stort antal företag och privatpersoner.

Diplomerad för utvändigt solskydd
Diplomerad Installatör – Utvändigt solskydd