Hoppa till huvudinnehållet!

Duettegardin - ett trendigt solskydd

Om ni uppskattar ett tidlöst men samtidigt trendigt solskydd kanske våra vackra duettegardiner är något för er. Var inte blyg utan kräv det bästa av era solskydd och insynsskydd.

Med en unik väv i textilen får ni en gardin som skyddar från mer än bara solen. Dessa material bleks inte heller i solen vilket gör att ni kan njuta av dem länge och det är därmed en hållbar lösning. Beställ de mått som era fönster har, alla typer av fönster kan bära en duettegardin. Både Duette och Duette light block finns hos oss.

Duette


Duettegardiner är ungefär som en dubbel plisségardin. Detta är perfekt för rum som behöver ljudisolering då Duette har en förmåga att ta upp ljudet. Denna typ av gardin tar också upp och stoppar kyla från att komma in eftersom de dubbla textilierna fångar upp och isolerar det.

Fönster som det drar från kan få en omedelbar effekt av Duettegardiner och gör rum behagliga under vinterhalvåret. Under sommarhalvåret får ni istället en värmeavvisande effekt, utöver solskydd.

Hestra Duette i vardagsrummet
Hestra Duette 23

Duette light block - mörkläggningsgardin


Få den mörkläggning som ni önskar med Duette light block. Denna gardin är lik Duette men tillverkas med ett spår i bottenlisten. En gardin som ger er en total mörkläggning tack vare bottenlisten. Ni kan enkelt med en L- alternativt U-formad list föra in den och ljusinsläppet blir minimalt.

Få en isolerande effekt i rummet samtidigt som mörkläggningen blir nära nog total. Utöver Duettes bra funktioner har vi ett stort urval av färger och mönster att välja bland.

Light Block i ett barnrum
Light Block 2
  • Total mörkläggning
  • Finns i flera olika färger
  • Brett urval av mönster