Hoppa till huvudinnehållet!

Sidomarkis - höga & låga varianter

Ett sol-, vind- och insynsskydd i en och samma produkt

Sidomarkisen är en mångsidig lösning som erbjuder ett ordentligt skydd mot sol, vind och insyn, allt i ett. Den fungerar utmärkt för att täcka vindutsatta platser eller skapa insynsskydd på balkonger. På balkonger kan den också effektivt blockera lågt solljus som kan vara störande. Eftersom denna typ av markis också kan vara infälld har sidomarkisen många användningsområden och kan ge dig skydd när du behöver det som mest. Investera i en sidomarkis och skapa den perfekta utomhusmiljön utefter dina behov och önskemål.

Flexibla sidomarkiser till balkong & uteplats


Förutom sitt snygga utseende erbjuder sidomarkisen även en enastående flexibilitet. En av de mest tilltalande egenskaperna med sidomarkiser är deras enkelhet att montera och demontera, vilket gör dem till ett utmärkt alternativ för dig som inte vill ha en permanent struktur. Trots att man inte kan eller vill bygga ett skydd betyder det inte att man aldrig behöver det. Varför ska du exempelvis behöva stå ut med lågt solsken, blåst eller insyn när en sidomarkis kan erbjuda dig komfort och avskildhet när du önskar det?

Orange sidomarkis
Sidomarkis i trädgården

3 Fördelar med sidomarkiser




1. Effektivt skydd mot vind, sol & regn:

Sidomarkiser kan enkelt justeras för att erbjuda skydd mot olika väderförhållanden som sol, vind och regn. Denna anpassningsbarhet gör dem idealiska för att skapa en bekväm och funktionell utomhusmiljö året runt.

2. Flexibilitet & enkel montering:

En av de största fördelarna med sidomarkiser är deras enkla montering och demontering. Detta ger användaren flexibilitet att använda markisen endast när det behövs, vilket är perfekt för tillfälliga eller säsongsmässiga behov.

3. Stilrent utseende:

Sidomarkiser finns i olika färger, mönster och material, vilket gör det möjligt att anpassa dem till den befintliga utomhusinredningen och förbättra utseendet på ert utomhusutrymme. Denna estetiska flexibilitet gör sidomarkiser till en attraktiv och praktisk lösning för både kommersiella och privata fastigheter.

Vi hjälper er hela vägen


Oavsett vad eller var ni önskar att sätta en sidomarkis kan vi hjälpa er, på balkongen, på altanen eller vid fönster. Eftersom vi gör allt från tillverkning till avfallshantering av markiser kan ni få de mått och material som ni önskar.
Bara berätta om era behov och rådgör med oss för att hitta den ultimata lösningen för er.

Hestra Björn

Hestra Björn

Sidomarkiser är ett smart och flexibelt alternativ som ger dig möjlighet att skapa ett vind, sol- och insynsskydd i en och samma produkt.

Läs mer om Hestra Björn
Hestra Rune

Hestra Rune

Hestra Rune sidomarkis erbjuder ett rejält vind- och insynsskydd på altanen.

Läs mer om Hestra Rune