Hoppa till huvudinnehållet!

Sidomarkis - höga & låga varianter

Ett sol-, vind- och insynsskydd i en och samma produkt


Denna typen av markis hjälper er bland annat med täckning av en vindutsatt plats. Den kan också hjälpa er att till exempel göra en balkong insynsskyddad. På balkonger kan också låg sol vara ett problem vilket denna typen av markis är som gjord för att motverka. Sidomarkis är en produkt som har flera olika funktioner. Eftersom denna typ av markis också kan vara infälld har ni ett flexibelt skydd för många olika tillfällen. Få skydd när ni önskar.

Flexibla sidomarkiser


Flexibilitet är något som sidomarkiser verkligen har. Om ni inte vill bygga ett permanent skydd är sidomarkis ett bra val eftersom man enkelt kan ta bort den igen om ni önskar. Trots att man inte kan eller vill bygga ett skydd betyder det inte att man aldrig behöver det. Ni ska inte behöva stå ut med de dagar som har låg sol, blåst eller insyn som stör. Att installera en sidomarkis ger dig frihet och möjlighet.

Orange sidomarkis
Sidomarkis i trädgården

Vi hjälper er hela vägen


Oavsett vad eller var ni önskar att sätta en sidomarkis kan vi hjälpa er, på balkongen, på altanen eller vid fönster. Eftersom vi gör allt från tillverkning till avfallshantering av markiser kan ni få de mått och material som ni önskar.
Bara berätta om era behov och rådgör med oss för att hitta den ultimata lösningen för er.

Hestra Björn

Hestra Björn

Sidomarkiser är ett smart och flexibelt alternativ som ger dig möjlighet att skapa ett vind, sol- och insynsskydd i en och samma produkt.

Läs mer om Hestra Björn
Hestra Rune

Hestra Rune

Hestra Rune sidomarkis erbjuder ett rejält vind- och insynsskydd på altanen.

Läs mer om Hestra Rune