Hoppa till huvudinnehållet!

Takmarkis - svalkande skugga på altanen

Takmarkis är den perfekta lösningen för både företag och privatpersoner som behöver ett flexibelt solskydd. Takmarkiser kan ge dig skydd både under vinter- och sommarhalvåret. Somrarna värmer upp alla rum som har fönster av något slag. Även på vintern behöver man ofta markiser då solen reflekterar och ger onödiga besvär. Att montera markis som tak är ofta en väl värd investering. Ett bra komplement till takmarkisen är sidomarkisen.

En markis på era villkor


Eftersom vi tillverkar alla våra produkter själva kan ni beställa de exakta mått som ni har behov av. Vi kan även hjälpa er vid speciella behov som exempelvis tak med ovanliga mått eller former. Vår kunskap kan hjälpa er att få den bästa och mest effektiva lösningen för just er.

takmarkis
takmarkis

Som om detta inte är bra nog är vi också medlemmar i Svenska Solskyddsförbundet som ger er flera garantier. Vår hantering av alla våra produkter är miljövänlig från början till slut.

Solautomatik eller radiostyrd motor?


Vi har radiostyrda markiser som standard till våra markiser. Denna lösning passar alla som har möjlighet att fälla ut markiserna vid behov. Vi erbjuder också solautomatiska markiser som gör jobbet åt er. Om ni inte är på plats för att justera markisen utefter väder, kan ni ändå skydda ert rum samt få en behaglig rumstemperatur. Då solautomatiken känner av solen och fälls markisen ut och ni kan återvända till ett rum med bra temperatur. Även möbler får skydd från solens strålar med hjälp av en takmarkis med solautomatik. Att ha solautomatik ger er tid för andra saker samtidigt som ni har det ultimata skyddet mot blekning av möbeltyg och för hög värme inomhus vilket leder till sämre luft inne.

Hestra capri
Hestra capri 23