Hoppa till huvudinnehållet!

Reparera markis i Stockholm

Är ni ägare till markiser som behöver lagning av något slag? Eller är ni kanske osäkra på vad som är fel? Vi på RJ Markis har i över 20 år gjort allt inom solskydd. Att reparera markis kan ibland vara lönsamt för er. Kontakta oss för råd eller bokning av tid.

Allt från små hål till stora jobb


Vi hjälper er med allt som det än kan handla om. Från små hål till stora arbeten på markiser. Vi älskar att göra ett bra jobb och är inte nöjda förrän ni är det.

Att vara ägare till markiser gör att man också någon gång behöver hjälp att reparera markiserna. Det är oerhört påfrestande för markiser att vara ute året om. Särskilt påfrestande är det om ni har dem utrullad alltid. Då kan det vara bra att veta att ni kanske inte behöver köpa nya. Kontakta oss för att boka tid så kommer vi ut och ser vad ni behöver.

Om reparation inte räcker


Om vi kommer ut till er som kund och båda parter kommer fram till att det inte är lönsamt för er att reparera dem. Då har vi inga problem med att montera ned era markiser och sedan forslar vi bort dem. Vi har en anläggning som gör att vi kan sköta all källsortering på ett miljövänligt sätt.

Ni slipper arbete och skrothantering.


Det enda ni behöver göra är att tänka ut vilka nya markiser ni vill köpa. Vårt sortiment har något för alla. Vi kan komma ut och hjälpa er med en bedömning för att ni ska göra en så lönsam affär som möjligt. Hör av er redan idag så ser vi vad som passar er.