Hoppa till huvudinnehållet!

Motordrivna persienner - gör vardagen enklare

Få ut den högsta möjliga komforten av era persienner. Med motordrivna persienner har ni skydd från sol och insyn med ett enkelt knapptryck. Alla persienner i vårt sortiment kan köpas som motoriserade för den högsta möjliga komfort.

Persienner med den högsta barnsäkerheten


Om ni har barn eller djur är det viktigt med barnsäkra persienner. Alla dragsnören som vi säljer är barnsäkra eftersom detta är en viktig och självklar detalj för oss. Om något har fastnat i snörena så kan man enkelt dela på dem. Då får era barn eller djur inga skador och persiennerna förblir hela. Detta gäller både våra vanliga och våra motoriserade persienner.

Med en motordriven persienn har ni den ultimata lösningen för alla som har barn och djur. Utan dragsnören får ni ett solskydd som dessutom inte utgör några faror.

  • Den ultimata lösningen inom barnsäkerhet
  • Få den högsta möjliga komforten
  • Motordrivna persienner har lång livstid då användningen sker helt utan kontakt
  • Även ett skydd när ingen är på plats

Skydda er inredning


Om ni inte är hemma är motordrivna persienner ett bra val. Ni kan då skydda er inredning genom att ställa in timer då solen lyser in. Motorstyrning är även en bra lösning när ni ska resa bort. Med motordrivna persienner ser det ut som att någon är i fastigheten. Minska risken för inbrott samtidigt som ni skyddar er inredning.