Hoppa till huvudinnehållet!

Insektsnät - Håll myggorna borta

Myggnät

Söker ni ett insektnät som är av hög kvalitet? Vi har allt inom myggnät och som alltid kan ni måttbeställa enligt era behov för att det ska sitta så bra som möjligt. Med insektsnät slipper man alla insekter som gärna tar sig in i värmen av våra fastigheter. Få ett ultimat skydd från insekter enligt era önskemål.

Myggdörr


Att ha en myggdörr hjälper vid många tillfällen. Vissa somrar ger oss mycket insekter och det räcker att ha dörren öppen en liten stund för att de ska ta sig in. Våra myggdörrar hjälper er att kunna ha dörren öppen när ni än önskar utan att få oinbjudna gäster.

Få ett bra skydd som hänger eller sitter fäst i en ram. Beroende på smak och behov kan båda lösningarna vara på sin plats. Med flera färger på nät och ram får ni ett insektsskydd som passar in så bra som möjligt.

Myggfönster


Våra myggfönster är lika bra och användbara som myggdörrar. Att ha ett fönster öppet gör att frisk luft kan komma in utan att insekterna får tillträde. Oavsett hur era fönster är byggda kan vi hitta en bra lösning som fungerar. Även dessa finns i flera utföranden.

Ni är alltid välkomna att kontakta oss för råd eller beställning. Vår kunskap och erfarenhet finns här för er.