Hoppa till huvudinnehållet!

Terrassmarkis

En terrassmarkis skyddar din terrass och ditt hus mot regn, rusk och annan nederbörd. Den ger ditt hus ett nytt utseende och fungerar även som ett slags insynsskydd. Terrassmarkiser fästs i en konstruktion över din uteplats eller terrass, vilket gör att du kan vara utomhus på din uteplats även när det regnar.

Hos oss på RJ Markis kan du välja bland flera olika tåliga material och färger, samt olika motorer som kontrollerar hur markisen ska dras in och vecklas ut. Tack vare att vi skräddarsyr våra markiser efter dina behov kan du välja precis den storlek du vill ha. Du kan alltså påverka hur stor del av terrassen som du vill ska täckas och ge skugga, antingen hela eller en del av den.

Referensarbeten

Här kan du se bilder och läsa kundomdömen för terrassmarkiser vi hjälpt till att välja ut och montera.

 

Köpa terrassmarkis och montering


Att köpa terrassmarkis kan vara knepigt och innebär flera val. Med oss vid din sida får du hjälp hela vägen och behöver aldrig känna dig osäker på om markiserna kommer att passa eller inte.

Om du vill titta eller känna på de olika solskydden vi säljer och monterar är du varmt välkommen att boka tid i en av våra visningslokaler. Därefter kommer vi hem till dig på ett kostnadsfritt besök och ger en offert. Vi monterar sedan er utvalda markis direkt på terrassen för att det ska bli så enkelt som möjligt för dig.

Fam Design 38
Fam Design 38