Hoppa till huvudinnehållet!

Markiser - Effektiva solskydd i Stockholm

Upptäck våra effektiva solskydd, skräddarsydda för det nordiska klimatet. Våra måttanpassade markiser ger dig skydd mot både solens starka strålar och regn på din uteplats. Välj mellan vev, motor eller solsensor för automatisk anpassning efter väder. Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt hembesök och offert. Du är också varmt välkommen att boka en tid och besöka oss i en av våra visningslokaler i Vallentuna eller Åkersberga.

 

KONTAKTA OSS!

 

Några tidigare markisarbeten

 

Fönstermarkiser - För ett svalare hem


Klä in dina fönster och tillför färg, form och stil till ditt hem med våra måttanpassade fönstermarkiser. Blockera direkt solljus och skapa ett svalare hem. Läs mer om våra fönstermarkiser och få en gratis offert idag!

Fönstermarkis på en villa
Hestra_Tage_Large-fonstermarkis_mindre

Terrassmarkiser - Skapa en svalare utomhusmiljö


Skydda din uteplats mot solljus och regn, samtidigt som du skapar en svalare utomhusmiljö med en terrassmarkis. En välutrustad terrass med markis kan dessutom öka fastighetens värde. Läs mer om våra helhetslösningar för terrassmarkiser och få en gratis offert!

Terrasmarkis som skyddar uteplats mot solen
Hestra_Erland_Terrassmarkis_mindre

Sidomarkiser - för ett effektivt insynsskydd


Få ett effektivt insynsskydd till din balkong eller uteplats med en sidomarkis. Skärma dig mot vind och blåst samtidigt som du skräddarsyr markisen efter dina egna önskemål. Upptäck våra sidomarkiser och få en gratis offert idag!

Sidomarkis som skapar insynsskydd på en uteplats
Sidomarkis-9_mindre

Vertikalmarkiser - skapa en modern look


Med en vertikalmarkis kan du skapa ett rent och modernt hem, samtidigt som du skapar ett effektivt skydd mot solen. Upptäck våra skräddarsydda markiser, anpassade till ditt hem och få en gratis offert idag!

Vertikalmarkis på en modern villa
Hestra_Otto_mindre

Balkongmarkiser - för en härlig balkongmiljö


Skydda dig effektivt mot solen och njut av en skön utomhusmiljö på din balkong med en skräddarsydd markis. Välj färg och material själv – vi anpassar markisen efter din balkongs storlek. Läs mer om våra balkongmarkiser och boka ett kostnadsfritt platsbesök idag!

Balkongmarkis som skapar ett solskydd på balkongen
bmrj (1)_mindre

Takmarkiser - För dig med en större uteplats


För dig med en rymlig uteplats rekommenderar vi våra takmarkiser. De ger en härlig förlängning av ditt hem och förlänger utomhussäsongen. Upptäck mer om våra takmarkiser här!

Takmarkis som klär in uteplatsen
Hestra-Kurt-1_mindre

Korgmarkiser - Den tidlösa klassikern


Korgmarkisen är en tidlös favorit som pryder allt från mysiga caféer och eleganta restauranger till moderna villor och lägenheter. Vi skräddarsyr markislösningar som passar just dig. Ta kontakt med oss idag för en gratis offert och för att boka ett kostnadsfritt platsbesök.

Korgmarkis på en svensk villa
Hestra_Ingvar_mindre

Tvätta markiser


Hur rengör du dina markiser? Ta del av våra tips och råd hur du enklast tvättar dina markiser och hur ofta det ska göras för att hålla dem i gott skick! Läs mer om hur du tvättar dina markiser här.