Hoppa till huvudinnehållet!

Markiser i Stockholm med omnejd

Att köpa markis i Stockholm eller däromkring kan vara svårt. Det finns flera olika varianter av markiser, och så kan man ofta välja färg och material också. När du köper markiser av oss hjälper vi dig hela vägen. Du är välkommen att boka en tid i en av våra visningslokaler i Vallentuna eller Åkersberga för att se och testa produkterna själv. Vi är återförsäljare av Hestra Markis, så du kan besöka Hestra Markis där du kan ta del av vårt fullständiga sortiment. Om du sedan vet vad du önskar kan du göra din bokning direkt här på vår sida!

Några tidigare markisarbeten

 

Kostnadsfritt besök när du ska köpa markis i Stockholm


Vi kommer gärna ut till dig och mäter och tittar på lösningar utifrån just ditt behov. Sedan ger vi en kostnadsfri offert utifrån det besöket. Vi hjälper även till med installation, och hittar en bra lösning åt alla oavsett om det är till dig som privatperson, bostadsrättsförening eller till dig som ansvarar för en företagslokal eller en restaurang.

KONTAKTA OSS!

Hestra Java Bali
Hestra Java Bali

Vi har olika slags lösningar för solavskärmning, för såväl privatbostäder som kontor, butiker, bostadsrättslägenheter och andra företagslokaler i Stockholmsområdet. Vi säljer och monterar både solskydd utomhus och fönstermarkiser för att avskärma sol effektivt inomhus. Vi hjälper dig att välja rätt markis för rätt plats och rätt fönster, för det är inte alltid lätt. Men vi har över 20 års erfarenhet av detta och hjälper dig gärna.

Tvätt och rengöring av markiser


Vi rekommenderar att markiserna tvättas och rengörs regelbundet - i synnerhet innan vinterförvaring. Om man tar hand om sina markiser ökar livslängden på den. En markis tvättas enklast varsamt med mild tvål och en svamp eller en mjuk trasa. Använd inte högtryckstvätt för då finns risken att du skadar materialet.

Barnsäker markis


Alla våra produkter och solskydd inomhus och utomhus går att få barnsäkrade om behov finns. Vi förser då solskyddet med säkerhetsanordningar enligt produktsäkerhetslagen så att miljön blir trygg för alla att vistas i.

Vårt verksamhetsområde sträcker sig över hela Stockholm


Vi jobbar både i Stockholms innerstad och ute i förorterna - norrort, söderort, västerort och i östra Stockholm. Oavsett var du bor, eller var någonstans som du vill installera markiser i Stockholm är vi redo för uppgiften. Vårt sortiment inkluderar högkvalitativa måttbeställda markiser till mycket konkurrenskraftiga priser.

Stockholm
Stockholm