Hoppa till huvudinnehållet!

Reparation av markiser och persienner

Som ni säkert har läst på vår sida redan kan vi också utföra reparationer på solskyddsprodukter. Många gånger finns det bra solskydd som enbart behöver lite uppmärksamhet eller lite lagning för att få tillbaka funktionen eller det snygga utseendet. Om ni själva är osäkra på vad som är bäst så kommer vi gärna ut och hjälper er på plats. Där kan vi avgöra tillsammans med er om det är lönt att laga produkten eller om vi ska se på lösningen att montera nytt åt er.

Laga alla typer av solskydd


Vi kan laga alla typer av solskydd – både solskydd för inomhusbruk och för utomhusbruk. Vi kan även reparera skydd som inte är köpta hos oss. Att laga markis och persienn är något vi har lång erfarenhet av. Över 20 år har vi varit verksamma med allt som ingår, från början till slut. Vi värnar för miljön och om man kan laga en persienn istället för att installera en ny, så gör vi gärna det, om ni också önskar så.

  • Kontakta oss för rådgivning och professionell vägledning
  • Vi lagar och renoverar alla typer av solskydd
  • Eventuell nedmontering, bortforsling och miljövänlig källsortering sköter vi

Få den hjälp som just du behöver


Vi kan hjälpa er oavsett vad det gäller inom persienner, markiser och gardiner. RJ Markis är ett företag som har den kompletta lösningen inom solskydd. Med vår långa erfarenhet hittar vi den bästa lösningen för just dig, beroende på din situation och ditt behov. Oavsett situation så löser vi problemet åt dig och ser till att du får rätt solskydd som passar just dig!