Hoppa till huvudinnehållet!

Vertikalmarkis - solskydd för de blåsiga dagarna

För alla fönster som utstår mycket vind, som behöver solskydd och utsikt på samma gång är en vertikalmarkis en bra lösning.

En vertikalmarkis är en otroligt bra lösning för fönster vid vindutsatta ställen. Då markisen är i vertikalt läge kan den motstå starka vindar. Ni kan alltså få solskydd även de mest blåsiga dagarna.

En markis med flera funktioner


Utöver vindskydd har ni också ett effektivt solskydd då vertikalmarkisen kan täcka hela eller delar av fönstret. Materialet är av högsta kvalitet och precis som för alla våra produkter får ni ett hållbart skydd som varar i längden om ni väljer en vertikal markis som solskydd.

Vertikal Ventura markis

Flexibiliteten med den här varianten är inte enbart designmässig utan också att den ger er möjlighet att se ut genom fönstret samtidigt som ni har ett heltäckande skydd från solens strålar. Den är tillverkad med ett material som har en insynskyddande effekt men också gör att ni har viss utsikt trots att markisen är nedfälld.

Passformen som fungerar för alla fönster


Ni kan använda en vertikalmarkis på de flesta typer av fönster då designen följer fönstret. När den är uppfälld är den minimal i storlek och smälter in med resten av fastigheten.

Grå Ventura markis
Stor Ventura markis

Vertikalmarkiser är i snygg och minimalistisk design som aldrig är i vägen. De erbjuder en komfort då rumstemperaturen aldrig behöver bli för hög. För vindstarka lägen där solskydd behövs är vertikalmarkisen alltid ett säkert kort.