Hoppa till huvudinnehållet!

Vertikalmarkis - robust solskydd utomhus när det blåser

Bor du i en miljö som ofta utsätts för hårda vindar eller kraftig nederbörd? Kanske har du då tröttnat på markiser eller solskydd som kastas fram och tillbaka i blåsten. Om du är ute efter en markis som tål tufft väder är en vertikalmarkis ett mycket bra alternativ för dig. 

För fönster som utsätts för mycket vind och där det samtidigt är viktigt med både solskydd och utsikt, är en vertikalmarkis en utmärkt lösning. Vertikalmarkisen är särskilt effektiv för fönster som ligger i vindutsatta områden. När markisen är i vertikalt läge kan den stå emot kraftiga vindar, vilket ger dig solskydd även under blåsiga dagar.

En markis med flera funktioner i tåligt material


Förutom att erbjuda vindskydd, ger vår vertikalmarkis också effektivt solskydd genom att den kan täcka hela eller delar av fönstret. Vi använder material av högsta kvalitet för att säkerställa att dina markiser håller länge. Den största fördelen med vertikalmarkisen är dess flexibilitet, som tillåter dig att njuta av utsikten utanför fönstret samtidigt som du skyddas mot solens strålar. Markisen är tillverkad av material som både ger insynsskydd och möjliggör viss utsikt även när den är nedfälld. Dessutom är vertikalmarkisen en mångsidig lösning som passar olika behov och preferenser. Den kan anpassas för att täcka hela fönstret eller endast en del, beroende på önskad grad av skydd och insyn.

Vertikal Ventura markis

Med sitt robusta och hållbara utförande kan du lita på att vår vertikalmarkis kommer att ge dig ett pålitligt skydd under en lång tid framöver. Valet av en vertikalmarkis som solskydd ger dig inte bara ett praktiskt skydd utan också en estetiskt tilltalande och funktionell lösning för alla dina fönster.

Måttanpassade markiser som passar alla fönster


En vertikalmarkis är en mångsidig solskyddslösning som tack vare sin följsamma design passar de flesta typer av fönster. När den är uppfälld tar den minimalt med plats och smälter diskret in med resten av fastigheten.

Grå Ventura markis
Stor Ventura markis

Våra vertikalmarkiser har en snygg och minimalistisk design vilket gör att de inte tar plats i onödan samtidigt som de skapar en bekväm miljö hemma genom att hålla rumstemperaturen på en behaglig nivå. För dig som bor i ett område som ofta utsätts för starka vindar och där solskydd är viktigt, är vertikalmarkisen alltid ett pålitligt val.