Hoppa till huvudinnehållet!

Stilrena & högkvalitativa träpersienner

Att välja träpersienner är ett klokt val tack vare dess många fördelar. Dessa persienner utgör en neutral lösning som smälter in i hemmets alla rum. Träpersienner har material av högsta kvalitet där ni kan önska de mått ni behöver. Med sin snygga design och effektiva skydd mot solen erbjuder denna typ av persienn av trä en komplett lösning för alla fönster.

Måttanpassade träpersienner i snygg design


Att köpa persienner är en sak, att köpa träpersienner är en helt annan. Väljer du en träpersienn får du ett bra solskydd eller insynsskydd som ger ditt rum en underbar karaktär. Tack vare sin ljusa, luftiga och naturnära utformning är träpersienner ett vackert komplement till ditt hem samtidigt som de stänger ute ovälkommen överhettning. Genom att justera lamellernas vinkel kan du enkelt justera solavskärmningen och reglera insynen. Med trä som en del av inredningen får du ett solskydd som är både iögonfallande och effektivt. Vi på RJ Markis kan tillverka dina träpersienner utefter dina önskade mått. Tveka inte att kontakta oss för att beställa skräddarsydda persienner till ditt hem!

Träpersienn i vardagsrum
Träpersienn

ROT-avdrag för installation av persienner


På RJ Markis erbjuder vi snygga träpersienner som är tillverkade efter just era mått. Dessutom kan vi installera dem i ditt hem och montera ner dina gamla persienner. För all installation och service i hemmet ingår generellt sett ROT-avdrag. Kontakta oss för mer information om detta, så förklarar vi hur det fungerar!

  • Träpersienner är vackra och effektiva
  • Material av högsta kvalitet med minimalt underhåll
  • Installation och service ingår i ROT-avdraget
  • Vi tillverkar dina träpersienner efter de mått ni har behov av

Service på gamla persienner?


Har du ett par äldre persienner som behöver lite ny kärlek? Inga problem, vi utför även service på produkter som inte är köpta av oss. Eftersom vi erbjuder en helhetslösning kan vi dessutom forsla bort det material ni inte behöver längre. Sedan källsorterar vi allting på ett miljövänligt sätt. På detta sätt blir både du som kund och miljön vinnare.

Träpersienner
Träpersienner

Laga persienner i Stockholm


Vi kan hjälpa dig att reparera markiser och laga persienner som har gått sönder. Ofta kan vi fixa till dem så att de får tillbaka sin funktion, istället för att de ska kastas och att du behöver köpa nya persienner eller markiser. Tack vare vår fleråriga branschexpertis kan vi avgöra om det är värt att reparera dina solskydd innan du kastar dem. På så vis ser vi till att vår service värnar om både miljön och plånboken!