Hoppa till huvudinnehållet!

Träpersienner - en del av inredningen

Att köpa träpersienner är ett klokt val för många. Det är en neutral lösning som passar i alla typer av rum. Träpersienner har material av högsta kvalitet där ni kan önska de mått ni behöver. Med snygg design och effektivt skydd erbjuder denna typ av persienn av trä en komplett lösning för alla fönster.

Inredning som höjer rummets funktion


Att köpa persienner är en sak. Att köpa träpersienner är en helt annan. Ni får ett rum som är funktionellt i alla tider då de stänger ute ovälkommen överhettning. Med trä som en del av inredningen får ni ett skydd som också är iögonfallande. Ni får ett bra solskydd eller insynsskydd som ger ert rum en underbar karaktär.

Träpersienn i vardagsrum
Träpersienn

ROT-avdrag för installation av persienner


Vi erbjuder träpersienner som är tillverkade efter just era mått. Dessutom kan vi installera dem och montera ner era gamla persienner. Kom ihåg, att för all installation och service i hemmet ingår generellt sett ROT-avdrag, kontakta oss för mer information om detta, så förklarar vi hur det fungerar.

  • Träpersienner är vackra och effektiva
  • Material av högsta kvalitet med minimalt underhåll
  • Installation och service ingår i ROT-avdraget
  • Vi tillverkar dina träpersienner efter de mått ni har behov av

Service på era gamla persienner?


Inga problem, vi utför service även på produkter som inte är köpta av oss. Eftersom vi erbjuder en helhetslösning kan vi också forsla bort det ni inte behöver längre. Sedan källsorterar vi allting på ett miljövänligt sätt. På detta sätt är både du som beställare och miljön vinnare.

Träpersienner
Träpersienner

Laga persienner?


Vi kan hjälpa dig att reperera både markiser och laga persienner som har gått sönder. Ofta kan vi fixa till dem så att de får tillbaka sin funktion, i stället för att de ska kastas och du ska köpa nya persienner eller markiser. Kolla med oss, vi kan avgöra om det är värt att reparera dina solskydd, innan du kastar dem. Bättre både för miljön och plånboken!