Hoppa till huvudinnehållet!

Aluminiumpersienner - effektiva mot solen

Det klassiska solskyddet som får jobbet gjort och alltid platsar i fönstret är aluminiumpersienner.

Söker ni ett solskydd som effektivt stänger ute solen, utan att sticka ut och synas för mycket? Då kan persienner av aluminium vara den sortens persienn som ni söker. Ni köper en persienn som ser enkel och tidlös ut samtidigt som den ger er det skydd ni behöver.

Aluminiumpersienner är välkända


På förskolor, hos företag och i väldigt många hyreslägenheter ser man ofta aluminiumpersienner. Det är inte konstigt att denna sortens persienn är så pass känd. Dels är aluminiumpersienner en av de äldre sorters persienner som länge har hjälpt oss mot insyn och sol. Dels är den oerhört effektiv. När den inte behövs, rullas den enkelt upp och blir då näst intill osynlig.

Hestra Designpersienn 3
Hestra Designpersienn 3

De kanske känns tråkiga, men våra aluminiumpersienner kan garanterat ändra din åsikt. Alla våra produkter är av vacker design, även aluminiumpersiennerna. Kvaliteten är viktigt och det är utseendet med. Därför tillverkar vi stilrena persienner som passar alla typer av rum och fastigheter.

  • En minimalistisk och klassisk design
  • Passar väldigt bra till företag och offentliga fastigheter
  • Ogenomträngligt material som ger er ett bra solskydd
  • Kontakta oss för att få egna mått på persiennerna

Solskydd som inte stjäl uppmärksamhet


Få det sol- eller insynsskydd som ni önskar utan att persiennerna drar uppmärksamheten från annat i rummet. Aluminium är ett material som kräver väldigt lite underhåll men ger bra skydd.