Hoppa till huvudinnehållet!

Korgmarkis - fast eller fällbar

En korgmarkis är kanske den mest traditionella typen av markis och återfinns idag på allt från hotell, caféer och restauranger till villor och flerbostadshus. Med en korgmarkis kan du skapa en klassisk design för ditt hem eller sticka ut från mängden genom att kommunicera ditt budskap med ett profiltryck för ditt företag.

Vi erbjuder helhetslösningar och kundanpassade markiser efter dina behov. Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert och gratis platsbesök.

KONTAKTA OSS!

Välj mellan fällbar eller fast korgmarkis


Vi erbjuder både fasta och fällbara korgmarkiser, så att du kan välja den lösning som bäst passar dina behov. Med en fällbar korgmarkis kan du enkelt kontrollera ljusinsläppet. Du kan välja mellan utvändig lina, utvändig vevreglage eller via motor.

Korgmarkis
Blå korgmarkis

Korgmarkis med profiltryck


Att ha en korgmarkis med profiltryck är ett effektivt sätt att sticka ut från dina konkurrenter och fånga uppmärksamheten från potentiella kunder på gator och torg. Samtidigt som du får en praktisk solskyddslösning.

Vi kan anpassa din korgmarkis efter ditt budskap, grafiska profil eller logga som passar dig som driver café, restaurang, butik, hotell och mycket mer. Vill du veta mer är du välkommen att kontakta oss!

Stockholm
Stockholm
  • Stick ut från mängden
  • Tryck din egen logga eller ett budskap
  • Markis med din grafiska profil

Ansök om bygglov för din korgmarkis


Bygglovsreglerna kan variera beroende på platsen eller byggnaden där du vill installera din korgmarkis. En allmän riktlinje är att om markisen inte kan fällas in, krävs alltid bygglov. Om du representerar ett företag och önskar ha profiltryck, företagsnamn eller reklambudskap på markisen behövs alltid bygglov, eftersom markisen då klassas som en skylt.

Få ett pris på din korgmarkis


Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt platsbesök, offert eller rådgivning. Vi erbjuder helhetslösningar inom markiser från köp till färdig installation. Alla våra korgmarkiser kan skräddarsys efter ditt behov. Glöm heller inte bort att du som privatperson dessutom kan nyttja ROT-avdraget i samband med installationen.