Hoppa till huvudinnehållet!

Laga persienner

Har du persienner som ser trista ut och hänger? Kanske saknar de dragsnöre eller ni önskar att få ett barnsäkert alternativ?

Oavsett vilket problem ni har med era persienner garanterar vi på RJ Markis att ni kan få den hjälp ni behöver. Med över 20 år i branschen vågar vi påstå att vi kan mycket om solskydd.

Tillverkning till källsortering


Vår ambition är att vara en komplett lösning för er. Därför gör vi allt som ingår i hela solskyddens liv. Allt från tillverkning till källsortering på ett miljövänligt sätt. Om ni är våra kunder får ni den lösning som är bäst och mest lönande för er.

Eftersom vi gör allt inom solskydd vet vi exakt hur persienner är uppbyggda och kan hjälpa er med stora som små problem. Vi kan komma ut och se hur era behov är. Med vår erfarenhet får ni en bra och hållbar lösning.

Kom ihåg ROT-avdraget när du köper persienner


Det kan vara lätt att glömma bort skattereduktionen som heter ROT-avdraget. Detta avdrag är till för alla privatpersoner och betalar upp till 50% av arbetskostnaden.

Detta avdrag gäller generellt sett allt från montering till service och nedmontering. Ni får det reducerade priset från början och vi sköter kontakt med skatteverket. För att undvika eventuella problem eller missförstånd, kontakta skatteverket för att vara säkra på att ni är berättigade till ROT-avdraget. För övriga frågor om hur ROT-avdraget går till när ni anlitar oss, kontakta oss så förklarar vi proceduren.