Hoppa till huvudinnehållet!

Persienner i Stockholm

Glöm gråtråkiga persienner med trasiga draglinor! Vi säljer, levererar och monterar persienner i Stockholm med omnejd som håller hög kvalitet och är riktigt snygga. Vi har allt från invändiga persienner och träpersienner till aluminiumpersienner i en mängd olika färger och utföranden. Samtliga våra persienner är lättskötta, stabila och kan förses med solautomatik och motor om så önskas.

Persienner idag är snygga inredningsdetaljer och kan lyfta ett helt rum. Välj de som passar ditt behov och din inredning! Välj en färg som passar tapeten, eller välj träpersienner för en varmare känsla i rummet. Är persienner det som är bäst lösning för dig eller är det markiser eller någon av alla våra gardiner?

Montering av persienner


Vi hjälper dig med montering av persienner, så kan du bara börja använda dem. Ett enkelt solskydd för inomhusbruk, för att det ska bli mer behagligt inne under soliga dagar då solen kan värma upp ett rum fort.

När du bestämt dig för att köpa persienner i Stockholm, rådfråga oss om du behöver, boka tid för måttagning och kostnadsfri offert, så fixar vi resten när du har gett oss uppdraget att lösa ditt behov. Vi ser till att hitta bästa lösningen för dig och ditt hus, din lägenhet eller företaget du jobbar på. Vi monterar persienner på alla möjliga ställen, åt både privatpersoner och företag. Vid installation och service av markiser eller persienner i hemmet kan du som privatperson dra av en del av arbetskostnaden med hjälp av statens ROT-avdrag.

Boka tid & gratis offert
Hestra Designpersienn
Hestra Designpersienn 1

Barnsäkerhet


Vi som solskyddsentreprenör säkerställer att våra produkter och montering av lin- och kedjeförsedda solskydd såsom persienner, monteras på ett barnsäkert sätt enligt produktsäkerhetslagen om ni önskar en barnsäker produkt. Speciellt när det gäller installation av invändiga solskydd och i miljöer där barn kan tänkas vistas, t ex skolor och i hem.