Hoppa till huvudinnehållet!

Persienner i Stockholm

20% på alla våra invändiga produkter som persienner & rullgardiner

Montering av persienner


Vi hjälper dig med montering av persienner, så kan du bara börja använda dem. Ett enkelt solskydd för inomhusbruk, för att det ska bli mer behagligt inne under soliga dagar då solen kan värma upp ett rum fort.

När du bestämt dig för att köpa persienner i Stockholm, rådfråga oss om du behöver, boka tid för måttagning och kostnadsfri offert, så fixar vi resten när du har gett oss uppdraget att lösa ditt behov. Vi ser till att hitta bästa lösningen för dig och ditt hus, din lägenhet eller företaget du jobbar på. Vi monterar persienner på alla möjliga ställen, åt både privatpersoner och företag. Vid installation och service av markiser eller persienner i hemmet kan du som privatperson dra av en del av arbetskostnaden med hjälp av statens ROT-avdrag.

Hestra Designpersienn
Hestra Designpersienn 1

Barnsäkerhet


Vi som solskyddsentreprenör säkerställer att våra produkter och montering av lin- och kedjeförsedda solskydd såsom persienner, monteras på ett barnsäkert sätt enligt produktsäkerhetslagen om ni önskar en barnsäker produkt. Speciellt när det gäller installation av invändiga solskydd och i miljöer där barn kan tänkas vistas, t ex skolor och i hem.