Hoppa till huvudinnehållet!

Persienner i Stockholm

Passa på! Just nu har vi 15 procent på alla våra invändiga produkter som persienner & rullgardiner

Glöm gråtråkiga persienner med trasiga draglinor! Vi säljer, levererar och monterar persienner i Stockholm med omnejd som håller hög kvalitet och är riktigt snygga. Vi har allt från invändiga persienner och träpersienner till aluminiumpersienner i en mängd olika färger och utföranden. Samtliga våra persienner är lättskötta, stabila och kan förses med solautomatik och motor om så önskas.

Persienner är snygga inredningsdetaljer och kan lyfta ett helt rum. Välj de som passar ditt behov och din inredning! Välj en färg som passar tapeten, eller välj träpersienner för en varmare känsla i rummet. Är persienner det som är bäst lösning för dig eller är det markiser eller någon av alla våra gardiner?

Montera persienner


Att montera persienner skiljer sig något beroende på vilken modell och material du väljer, därför är det alltid viktigt att rådfråga eller anlita en expert från början. Dels för att det ska bli rätt och dels för att du inte ska riskera att förstöra dina nyinköpta persienner. Vi på RJ Markis hjälper dig gärna när du ska montera persienner för inomhusbruk - så att du kan luta dig tillbaka och njuta av ditt nya solskydd.

Hestra Designpersienn
Hestra Designpersienn 1

Persienner - perfekt insynsskydd för fönster


Persienner är ett perfekt alternativ för dig som söker efter ett solskydd eller insynsskydd som kombinerar enkel funktion med snygg design. Oavsett om du vill installera persienner på ditt kontor, i hemmet eller kanske på din inglasade balkong så kan vi hjälpa dig. Vi har bred erfarenhet och kunskap gällande persienner och levererar alltid ett resultat som är i linje med dina förväntningar. Visste du att du även kan utnyttja ROT-avdraget vid installation och service av markiser eller persienner i hemmet?

Barnsäkra persienner


Självklart kan vi även hjälpa dig att barnsäkra dina persienner så att dina små familjemedlemmar inte riskerar att klämma fingrar eller drar i snören som de inte ska dra i. Sedan några år tillbaka finns även krav på att persienner med lin- och kedjeförsedda persienner eller solskydd måste vara barnsäkra. Idag finns det flera barnsäkra persienner på marknaden som både är snygga och praktiska. Kika exempelvis in vårt sortiment av motordrivna persienner som är perfekta för dig med småbarn.