Hoppa till huvudinnehållet!

Terrassvärmare - förlänger sommaren

Vill ni köpa en energisnål och miljövänlig terrass- eller altanvärmare? Vår terrassvärmare heter Opranic Lava Pro och ingår i serien Lava som är speciellt byggt för vårt nordiska klimat. Ta en titt på våra insektsnät som är ett mycket bra komplement till terrassvärmare!

Hur får man en terrass som är användbar året om?


Med terrassvärmare har ni en terrass eller altan som fungerar att nyttja året om. Eftersom denna produkt enbart blir 70–75 grader på baksidan är den även lämpad till känsliga väggar och tak. Om ni vill ha en effektiv värmare är Opranic perfekt eftersom den når sin högsta temperatur på så kort tid som 30 sekunder.

Opranic Pro Lava 18 23T
Opranic-Pro-Lava-18-23T-

Detta är möjligt tack vare den röda infrastrålen som avger ett behagligt orange ljus. Varenda del av denna terrasvärmare är byggd för att klara av utomhustemperaturer. Så var inte orolig för att den inte klarar av er kalla terrass, den är väldigt tålig. Med en garanti på 2 år kan ni känna er säkra.

Fjärrkontroll eller kanske termostat?


Välj mellan en termostat som reglerar värmen utan att ni behöver sätta igång den eller en modell som har en fjärrkontroll. En fjärrkontrollsmodell ger er möjlighet att reglera värmen när ni önskar. Då är den inte igång hela tiden utan endast de tillfällen som ni har behov av den.

Oavsett modell som passar just er är vår terrassvärmare den ultimata kompisen för er terrass eller altan, på sommaren, våren och hösten, så att ni kan nyttja utrymmet även när det är kyligt ute. Häng den på väggen eller i taket och få ett extra rum att njuta i, oavsett årstid. Kontakta oss redan idag så ger vi råd och hjälper dig med rätt val!