Hoppa till huvudinnehållet!

Plisségardin - blandning av rullgardin och persienn

Köp en annorlunda och modern gardin. Plisségardiner passar både för mörkläggning och som solskydd. Med alla olika val kan ni få den perfekta plisségardinen för just era behov och er smak! Om ni letar efter en rullgardin så har vi även det.

Plissé - En blandning som förnöjer


Om ni inte har sett en plisségardin tidigare är den bästa beskrivning att det är en blandning av rullgardin och persienn. Med lameller som sitter ihop har du liknande effekt som en persienn som viker sig. Samtidigt har du en täckande gardin för bästa skydd. En blandning med det bästa från två världar kan man säga.

Blå plisse gardin
PB_125
  • En gardin som är annorlunda och modern
  • En perfekt blandning av persienn och rullgardin
  • Flamsäkra tyger i flera färger
  • Topar-beläggning i tyg gör att den kan ta upp 60% av solens värme och strålar

Passar bra till ovanliga fönsterstorlekar


Inte bara utförandet är annorlunda hos plisségardiner utan även dess flexibla förmåga. Tack vare denna typ av gardin kan ni med enkelhet få gardiner till fönster med ovanliga former. Eftersom vi tillverkar allt finns där stora möjligheter att köpa en plisségardin för speciella fönster.

Om ni köper era plisségardiner hos oss kan vi också utföra montering av dem. Oavsett vad era önskemål kan vara är vi den rätta att fråga. Ta tillfället i akt och ge era rum ett modernt lyft där ett bra insyns- och solskydd ingår.

Hestra Plisse i vardagsrummet
Hestra Plisse 3