Hoppa till huvudinnehållet!

Rullgardin - snyggt, med god mörkläggningsförmåga

Rullgardinen är en stilren inredningsdetalj som höjer rummets mysfaktor och har väldigt bra mörkläggningsförmåga. Rullgardinen är en älskad produkt av många då den har en rak och ren stil. Det finns rum som behöver en mörkläggningsgardin som verkligen täcker fönstret. Vi kan tillverka rullgardiner med fäste i nederkant för att mörklägga totalt. Ni har en stor valfrihet när ni beställer gardiner hos oss.

Hundratals olika färger och mönster på dina rullgardiner


Känn er aldrig begränsade hos oss. Med hundratals olika färger och mönster får ni precis vad ni önskar. Vi tillverkar rullgardiner i fyra olika utföranden för att passa just era önskemål. Oavsett om ni önskar svarta eller mönstrade rullgardiner får ni en mörkläggande rullgardin som verkligen täcker fönstret och klarar av era behov.

Blå rullgardin
Rullgardin i badrummet
  • Perfekt till exempelvis barns sovrum
  • Finns i hundratals olika färger och mönster
  • Välj mellan tre olika sorters manövrering

Rullgardinens starka sida


Med vårt stora utbud och många valmöjligheter får ni precis vad ni söker. Välj allt från transparent till heltäckande svart väv. Få precis de mått som ni behöver. Är ni osäkra på vilka mått ni behöver mäta ut? Kontakta oss.

Vi kan erbjuda tillval så som trälister och fasta skenor för att anpassa rullgardinerna på bästa sätt. Välj mellan motordriven rullgardin med fjärrkontroll, kulkedja eller den tysta softraise. Då alla har speciella behov erbjuder vi många olika val.

Få den ultimata mörkläggningen, exakt som ni vill ha det.

Grön rullgardin
Grön rullgardin i sovrummet