Hoppa till huvudinnehållet!

Lamellgardiner - modern lösning för större ytor

Letar du efter snygga lamellgardiner i Stockholm, Åkersberga eller däromkring? Denna typ av gardin är en modern lösning för alla större fönster och glasdörrar. Med lamellgardiner har ni den största möjliga flexibiliteten som dessutom är snygg. Ni kan hänga dem på vägg eller i tak. Ni kan ha en rak eller sned upphängning – montering av lamellgardin är otroligt flexibel. Och ni kan välja bland många färger och textilytor. Våra lamellgardiner kan tillverkas precis som ni önskar.

Referensarbeten

 

Vertikala gardiner


Alla rum kräver olika sorters sol- eller insynsskydd. Lamellgardiner är funktionella då de är perfekta för rum som kräver att en större yta ska täckas. Trots att de kan täcka större ytor är de samtidigt flexibla och kan vara delvis eller helt insynsskyddade.

  • Täcker större och högre ytor
  • Flexibel upphängning som kan monteras på alla möjliga väggar och tak
  • Två olika manövreringsmöjligheter

Även perfekt som rumsavdelare


Ni kanske behöver en rumsavdelare som inte tar upp onödig plats? Lamellgardiner fungerar perfekt för att dela av ett rum tillfälligt. Eller permanent utan att behöva göra någon permanent ändring. Få ett nytt rum på några sekunder och ta bort avdelaren lika fort igen. Maxhöjden är 4 m vilket gör att så gott som alla sorters rum kan ha lamellgardiner.

Hestra Lamellgardin köket
Hestra Lamellgardin 3

Flexibel lösning


Köp lamellgardin för att få ett flexibelt solskydd eller en tillfällig avdelare. Dina behov kan mötas oavsett eftersom vi har ett stort utbud med hög kvalitet. Vi hjälper gärna er vid frågor eller funderingar, bara hör av dig så hjälper vi dig.

Hestra Lamellgardin vardagsrum
Hestra Lamellgardin 8