Hoppa till huvudinnehållet!

Hestra Tage Large Fönstermarkis

Hestra Tage Large erbjuder stor flexibilitet då du har möjligheten att uppnå stora dimensioner genom att koppla ihop flertalet markiser i följd. På grund av dess högeffektiva solskydd stoppas solvärmen upp, vilket i sin tur resulterar i ett behagligare inomhusklimat under varma sommardagar. Denna attraktiva fönstermarkis ses av många som ett vackert smycke, eller som en stilfull detalj på husfasaden och ger verkligen huset ett rejält lyft.

Hestra Tage Large kan måttanpassas helt efter dina specifika behov och önskemål, med en maxbredd på upp till 5,6 meter. Flertalet olika tillval och profiler som gavlar, kassetter och armar går att beställa i naturanodiserat, alternativt som svart- eller vitlackade. Fortsättningsvis erbjuder den exklusiva vävkollektionen flertalet olika designmöjligheter då det går att beställa allt från enfärgade och melerade till randiga markisvävar.

Lång Livslängd


Hestra Tage Large är tillverkad i högkvalitativt material och omges även av en aluminiumkassett som effektivt skyddar markisväven vid infällt läge. Om du underhåller Hestra Tage Large på rätt sätt, genom att spola rent och borsta av den regelbundet, har den alla förutsättningar att förgylla din fastighet under många år framöver.

Hestra Tage Large
Hestra_Tage_Large