Hoppa till huvudinnehållet!

Hestra Tage Fönstermarkis

Hestra Tage är designad med kvalitet i åtanke och är perfekt anpassad för det svenska klimatet. Med denna stilfulla fönstermarkis ger du huset ett rejält lyft då det både får ett attraktivare utseende och ett behagligare inomhusklimat. En stor fördel är att måtten kan anpassas på centimeternivå, med en maxbredd på upp till 3,4 meter.

Du kan också göra markisen Hestra Tage helt unik då det finns ett stort sortiment av olika tillval och profiler. Välj mellan olika kassetter, gavlar och armar som du kan beställa i naturanodiserad färg, alternativt svart- eller vitlackade. Fortsättningsvis, erbjuder den exklusiva vävkollektionen flertalet olika designmöjligheter då det går att beställa allt från enfärgade till melerade eller randiga vävar.

Lång Livslängd


Hestra Tage är tillverkad i högkvalitativt material och omges även av en aluminiumkassett som effektivt skyddar markisväven vid infällt läge. Om du underhåller Hestra Tage på rätt sätt, genom att spola rent och borsta av den regelbundet har den alla förutsättningar att förgylla din fastighet under många år framöver.

Hestra Tage Fönstermarkis
Hestra-Tage-Fönstermarkis