Hoppa till huvudinnehållet!

Markiser Åkersberga

RJ Markis startade sin verksamhet år 1994 och tillhandahåller service, leveranser och installationer av solskydd och markiser i Åkersberga och övriga områden över hela Stockholm. Vi är sanna experter inom vår bransch och stolta återförsäljare av Hestra Markis hela sortiment.

KONTAKTA OSS!

Vad är det som egentligen skiljer RJ Markis från andra företag inom solskydd och markiser?

Först och främst så har vi över 25 års erfarenhet och erbjuder solskydds- och markislösningar av högsta kvalitet för både företag och privatpersoner. Men kanske den mest avgörande skillnaden i förhållande till konkurrenterna är vår grundinställning och hängivna inställning för att uppfylla våra kunders önskemål. Genom att besöka dig i din bostad eller på ditt företag kan vi verkligen förstå dina behov och önskemål. Våra kunder drar stor nytta av den personliga relationen genom hela processen.

Faktum är att väl installerade markiser har förmågan att förbättra utseendet, känslan, livskvaliteten och inte minst värdet på ditt hem. Med tillägget av en markis kommer inplanerade sociala tillställningar inte längre att vara ett problem när det oväntade svenska klimatet slår till.

Hos RJ Markis kan vi hjälpa dig att optimera och njuta av din trädgård ännu mer, oavsett väderlek. Har du fler frågor om vår tjänst och våra markiser i Åkersberga? Varmt välkommen att ta kontakt med oss på RJ Markis på telefonnummer 08-511 710 51.

Om du redan vet vad du önskar kan du göra din bokning direkt här på vår sida!

Några tidigare markisarbeten

 

Kostnadsfritt besök när du ska köpa markis i Åkersberga


Vi kommer gärna ut till dig och mäter och tittar på lösningar utifrån just ditt behov. Sedan ger vi en kostnadsfri offert utifrån det besöket. Vi hjälper även till med installation, och hittar en bra lösning åt alla oavsett om det är till dig som privatperson, bostadsrättsförening eller till dig som ansvarar för en företagslokal eller en restaurang.

KONTAKTA OSS!

Hestra Java Bali
Hestra Java Bali