Hoppa till huvudinnehållet!

Markiser Bredäng

Nummer 1 inom installationer av markiser i Bredäng! Kontakta oss på 08-511 710 51. Med en historia ända sedan år 1994 och ett verksamhetsområde som täcker hela Stockholm så är RJ Markis ett av Sveriges ledande företag inom solskydd och markiser.

Vårt absoluta expertområde är inom installationer av måttanpassade markiser för bostäder och företag. Oavsett din vision så kan vi snabbt presentera mängder av olika markisalternativ och bokstavligen säkerställa att du får markiser som går i linje med dina behov och önskemål.

KONTAKTA OSS!

 

Varför markiser?

Först och främst, markiser är vackra och kan förgylla både bostäder och företag med stilfull design och attraktiva färger. Vanligtvis används markiser som ett effektivt väderskydd mot regn, vind och sol och är ett ekonomiskt tillvägagångssätt för att tillföra mervärde till ditt hem eller företag.

En vacker, måttbeställd markis från oss på RJ Markis kommer att skydda din fastighet från väder och vind och skapa ett behagligt utomhusutrymme under de varmare sommarmånaderna. För mer information om vårt utbud av markiser i Bredäng, kontakta oss på 08-511 710 51.


Om du redan vet vad du önskar kan du göra din bokning direkt här på vår sida!

Några tidigare markisarbeten

 

Kostnadsfritt besök när du ska köpa markis i Bredäng


Vi kommer gärna ut till dig i Bredäng och mäter och tittar på lösningar utifrån just ditt behov. Sedan ger vi en kostnadsfri offert utifrån det besöket. Vi hjälper även till med installation, och hittar en bra lösning åt alla oavsett om det är till dig som privatperson, bostadsrättsförening eller till dig som ansvarar för en företagslokal eller en restaurang.

KONTAKTA OSS!

Hestra Java Bali
Hestra Java Bali