Hoppa till huvudinnehållet!

Markiser Järfälla

Hos RJ Markis är vi dedikerade leverantörer och installatörer av markiser och solskyddslösningar. Vi har varit verksamma sedan år 1994 inom försäljning och installationer av markiser i Järfälla och övriga områden över hela Stockholms kommun och sedan dess har vi byggt upp ett starkt varumärke inom vår bransch.

KONTAKTA OSS!

RJ Markis erbjuder ett helhetskoncept

Vi kan erbjuda expertrådgivning och installation, samt ta hand om alla dina krav från den inledande processen att välja markiser till projektets slutförande. En av våra tekniker kommer att besöka din fastighet för att utföra en analys och kommer därefter att kunna utföra en markisinstallation snabbt och effektivt. Vår erfarna och vänliga personal är alltid redo att svara på eventuella frågor. Om det är något som du vill ha svar på, fråga oss bara. Ring oss gärna nu på 08-511 710 51.

Varför RJ Markis?

  • Vi är återförsäljare för Hestra Markis vilket säkerställer ett stort sortiment av markiser och solskydd av absolut högsta kvalitet.
  • Professionella – RJ Markis utför alltid ett professionellt jobb.
  • Värde för pengarna – de produkter vi säljer håller mycket hög kvalitet och är vackra och hållbara, så du får mycket värde för dina pengar.
  • Skräddarsydda markislösningar – vi kan skräddarsy våra markiser enligt dina behov och önskemål.

Varmt välkommen att kontakta oss

Faktum är att vi på RJ Markis erbjuder personlig service, solskydd och markiser i absolut toppklass vilket sammantaget innebär att RJ Markis är ett klokt val för de som söker efter en erfaren expert inom solskydd och markiser i Järfälla eller på någon annan ort över hela Stockholms kommun. Vi välkomnar dig att kontakta oss på 08-511 710 51.


Om du redan vet vad du önskar kan du göra din bokning direkt här på vår sida!

Några tidigare markisarbeten

 

Kostnadsfritt besök när du ska köpa markis i Järfälla


Vi kommer gärna ut till dig i Järfälla och mäter och tittar på lösningar utifrån just ditt behov. Sedan ger vi en kostnadsfri offert utifrån det besöket. Vi hjälper även till med installation, och hittar en bra lösning åt alla oavsett om det är till dig som privatperson, bostadsrättsförening eller till dig som ansvarar för en företagslokal eller en restaurang.

KONTAKTA OSS!

Hestra Java Bali
Hestra Java Bali