Hoppa till huvudinnehållet!

Markiser Upplands-Bro

Hos RJ Markis är vi dedikerade till att erbjuda våra kunder det absolut bästa inom solskydd och markiser i Upplands-Bro och övriga områden över hela Stockholms kommun. Oavsett om du behöver en väder- och solskyddslösning för att skapa ett fantastiskt avkopplings- och underhållningsområde eller någonting annat så har vi med största sannolikhet en lösning som går i linje med dina önskemål.

KONTAKTA OSS!

+25 års erfarenhet inom markiser i Upplands-Bro

Vi har jobbat med service, reparationer, försäljning och installationer av markiser i Upplands-Bro i över 25 år och har hjälpt både privatpersoner och företag med bland annat infällbara markiser, balkongmarkiser, korgmarkiser, takmarkiser, sidomarkiser, vertikalmarkiser och terrassmarkiser.

Kanske att du en speciell design i åtanke, eller kanske har du ingen aning om vad du behöver – oavsett anledning, så kan vi med största sannolikhet hjälpa dig. Med vårt omfattande markis sortiment så kan du känna dig trygg med att du förmodligen kommer att hitta något som går i linje med dina önskemål.

Vi välkomnar dig att ta kontakt med oss med dina frågor eller gällande en eventuell installation av markiser i Upplands-Bro. Kontakta oss gärna nu på 08-511 710 51.


Om du redan vet vad du önskar kan du göra din bokning direkt här på vår sida!

Några tidigare markisarbeten

 

Kostnadsfritt besök när du ska köpa markis i Upplands-Bro


Vi kommer gärna ut till dig i Upplands Bro och mäter och tittar på lösningar utifrån just ditt behov. Sedan ger vi en kostnadsfri offert utifrån det besöket. Vi hjälper även till med installation, och hittar en bra lösning åt alla oavsett om det är till dig som privatperson, bostadsrättsförening eller till dig som ansvarar för en företagslokal eller en restaurang.

KONTAKTA OSS!

Hestra Java Bali
Hestra Java Bali