Hoppa till huvudinnehållet!

Markiser Bagarmossen

Om du letar efter ett företag som saluför markiser i Bagarmossen så välkomnar vi dig att ta kontakt med oss på RJ Markis. Med över 25 års erfarenhet och tusentals kunder över hela Stockholmsområdet så kan du känna dig trygg med att vi ligger på absolut högsta nivå inom vår bransch. För närvarande så inkluderar vår kundbas allt från olika detaljhandelsföretag, hotell och restauranger till köpcentrum, bostadsrättsföreningar och privatpersoner.

KONTAKTA OSS!

 

Stort sortiment av markiser för olika behov och önskemål

Oavsett om du letar efter korgmarkiser, terrassmarkiser, takmarkiser, sidomarkiser, balkongmarkiser eller fönstermarkiser så kan vi presentera mängder av olika slags designalternativ för dig. Vårt omfattande sortiment av markiser finns i en uppsjö av olika färger, mönster och utföranden vilket nästan garanterar att du kommer att hitta markiser som samspelar perfekt med dina önskemål.

Ring oss gärna nu på 08-511 710 51 så kan vi säkerställa att du kommer i kontakt med en av våra vänliga medarbetare så fort som möjligt. Så snart som du har valt ut en markisdesign så kommer vårt installationsteam att boka in en tid tillsammans med dig för att installera markiserna på din fastighet i Bagarmossen.

Ända sedan år 1994 så har vi hjälpt åtskilliga hem- och företagsägare att installera markiser i Bagarmossen med omnejd. Detta i sig självt är en stark trygghetsfaktor för våra kunder och ett kvitto på att vi tillhandahåller markiser som verkligen efterfrågas av många människor i Bagarmossen och Stockholm. För mer information om våra tjänster och vårt markisutbud, ring till oss på 08-511 710 51.


Om du redan vet vad du önskar kan du göra din bokning direkt här på vår sida!

Några tidigare markisarbeten

 

Kostnadsfritt besök när du ska köpa markis i Bagarmossen


Vi kommer gärna ut till dig och mäter och tittar på lösningar utifrån just ditt behov. Sedan ger vi en kostnadsfri offert utifrån det besöket. Vi hjälper även till med installation, och hittar en bra lösning åt alla oavsett om det är till dig som privatperson, bostadsrättsförening eller till dig som ansvarar för en företagslokal eller en restaurang.

KONTAKTA OSS!

Hestra Java Bali
Hestra Java Bali