Hoppa till huvudinnehållet!

Markiser Sundbyberg

När du funderar över om du eventuellt ska köpa markiser i Sundbyberg kan det vara en stor fördel att komma ihåg att du bör leta efter ett företag som inte bara betjänar området, utan också att de har erfarenhet av att hantera de olika kraven på fastigheter som finns där.

KONTAKTA OSS!

Lång erfarenhet inom markisinstallationer i Sundbyberg

RJ Markis har arbetat med mängder av olika projekt i Sundbyberg ända sedan någon gång i mitten på 90-talet – allt från små balkongmarkiser på höghus till mer anpassade markiser för stora och prestigefyllda företag. Om din fastighet i Sundbyberg exempelvis har en takterrass, balkong, trädgård så är en markis en smart investering som kan förbättra livskvaliteten avsevärt. Uteplatsmarkiser kan verkligen förvandla ett försummat utrymme till en livlig och fantastisk uteplats där man kan umgås oavsett om det regnar eller om det är starkt solsken.

På RJ Markis tillhandahåller vi alltid en gratis expertanalys utan skyldighet.

En av våra erfarna tekniker kommer att besöka din fastighet i Sundbyberg för att analysera platsen och för att presentera ett brett utbud av olika markismodeller tills du hittar din perfekta markis. Vi erbjuder hela Hestra Markis sortiment av markiser så du kan känna dig trygg med att vi har något för alla behov och smaker. Ring oss gärna nu på 08-511 710 51 och prata med oss gällande en eventuell installation av markiser i Sundbyberg.


Om du redan vet vad du önskar kan du göra din bokning direkt här på vår sida!

Några tidigare markisarbeten

 

Kostnadsfritt besök när du ska köpa markis i Sundbyberg


Vi kommer gärna ut till dig i Sundbyberg och mäter och tittar på lösningar utifrån just ditt behov. Sedan ger vi en kostnadsfri offert utifrån det besöket. Vi hjälper även till med installation, och hittar en bra lösning åt alla oavsett om det är till dig som privatperson, bostadsrättsförening eller till dig som ansvarar för en företagslokal eller en restaurang.

KONTAKTA OSS!

Hestra Java Bali
Hestra Java Bali