Hoppa till huvudinnehållet!

Markiser Skarpnäck

Stort sortiment av markiser i Skarpnäck. Ring för en kostnadsfri offert på 08-511 710 51. Ända sedan år 1994 har vi på RJ Markis erbjudit markiser för företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner i Skarpnäck. Oavsett om du vill förbättra ditt befintliga utomhusutrymme eller om du vill skapa en behagligare fristad som är perfekt skyddad från solens UV strålar så har vi på RJ Markis den optimala lösningen.

KONTAKTA OSS!

Våra markiser är tillverkade av slitstarka och väderbeständiga tyger som är mögel- vatten- sol- och blekningsbeständiga. Vi tillhandahåller både infällbara motoriserade markiser och manuella terrassmarkiser av mycket hög kvalitet som vi saluför till riktigt bra priser.

Vi har ett stort markissortiment i olika färger, stilar och mönster vilket innebär att du kan matcha markisen så att den samspelar perfekt med husets befintliga exteriör. Om du har några frågor, ring gärna oss på 08-511 710 51. Vi kan snabbt skicka ut en av våra medarbetare till din bostad eller ditt företag i Skarpnäck för att presentera vårt erbjudande.

RJ Markis har över 25 års erfarenhet av att förse företag och privatpersoner med högkvalitativa markiser. Faktum är att vi är ett av de äldsta företagen inom Markiser i Skarpnäck och Stockholm vilket är en stor trygghetsfaktor för våra kunder. Idag inkluderar vårt produktsortiment infällbara markiser, fönstermarkiser, terrassmarkiser, takmarkiser, sidomarkiser, balkongmarkiser och korgmarkiser.

Vi välkomnar dig att utforska vår webbplats för att få mer information. Kontakta gärna oss för att erhålla en kostnadsfri prisuppskattning gällande en eventuell installation av markiser i Skarpnäck. Alternativt så kan du ringa till oss på 08-511 710 511 så får du prata med en av våra vänliga medarbetare.


Om du redan vet vad du önskar kan du göra din bokning direkt här på vår sida!

Några tidigare markisarbeten

 

Kostnadsfritt besök när du ska köpa markis i Skarpnäck


Vi kommer gärna ut till dig i Skarpnäck och mäter och tittar på lösningar utifrån just ditt behov. Sedan ger vi en kostnadsfri offert utifrån det besöket. Vi hjälper även till med installation, och hittar en bra lösning åt alla oavsett om det är till dig som privatperson, bostadsrättsförening eller till dig som ansvarar för en företagslokal eller en restaurang.

KONTAKTA OSS!

Hestra Java Bali
Hestra Java Bali