Hoppa till huvudinnehållet!

Markiser Sollentuna

RJ Markis levererar, servar och installerar alla typer av markiser i Sollentuna såsom fönstermarkiser, terrassmarkiser, sidomarkiser, vertikalmarkiser, balkongmarkiser, takmarkiser och korgmarkiser inklusive ett massivt utbud av kommersiella markiser för företag över hela Stockholm.

KONTAKTA OSS!

Vi har varit verksamma sedan år 1994 inom solskydd och markiser i Sollentuna och vår kundbas sträcker sig över hela Stockholm med omnejd. Våra markiser är i absolut framkant på marknaden och kombinerar högkvalitativa material och mängder av olika färger och designer, vilket säkerställer att vi har markiser för alla slags behov och smaker.

Men förmodligen vår största tillgång är vårt dedikerade team som arbetar outtröttligt varje dag för att leverera en tjänst och kundupplevelse i absolut toppklass. Har du några frågor om våra solskyddslösningar eller gällande markiser i Sollentuna, har du odiskutabelt kommit i kontakt med rätt företag när du kontaktar oss på RJ Markis. Varmt välkommen att ringa till oss på 08-511 710 51.

Om du redan vet vad du önskar kan du göra din bokning direkt här på vår sida!

Några tidigare markisarbeten

 

Kostnadsfritt besök när du ska köpa markis i Sollentuna


Vi kommer gärna ut till dig i Sollentuna och mäter och tittar på lösningar utifrån just ditt behov. Sedan ger vi en kostnadsfri offert utifrån det besöket. Vi hjälper även till med installation, och hittar en bra lösning åt alla oavsett om det är till dig som privatperson, bostadsrättsförening eller till dig som ansvarar för en företagslokal eller en restaurang.

KONTAKTA OSS!

Hestra Java Bali
Hestra Java Bali