Hoppa till huvudinnehållet!

Markiser Norrtälje

RJ Markis är en ledande aktör inom solskydd och markiser i Norrtälje och över hela Stockholms kommun. Samtliga markiser i vårt sortiment är konstruerade med kvalitet och hållbarhet i åtanke och anpassade för att leverera ett högeffektivt väder- och solskydd.

KONTAKTA OSS!

Markisernas tyger ger ett utmärkt UV-skydd mot solens skadliga effekter och utgör även ett effektivt regnskydd. Det finns hundratals olika tygfärger att välja mellan för att vi ska kunna tillfredsställa mängder av olika behov och smaker, samt säkerställa att vi har ett markissortiment som ligger i absolut framkant i Norrtälje och Stockholm.

Varför ska du välja RJ Markis för en installation av markiser i Norrtälje?


Vi har mer än 25 års erfarenhet inom service, reparationer och installationer av markiser i Norrtälje. Faktum är att till skillnad från många andra aktörer på marknaden så erbjuder vi en helhetslösning vilket innebär att oavsett ärende relaterat till markiser som tex skräddarsydda markiser, service, reparationer och installationer så är detta något som vi erbjuder och redan har stor erfarenhet av.

Och låt oss inte glömma, vi är återförsäljare för Hestra Markis gigantiska sortiment av markiser vilket är en stor trygghet både för dig och för oss då vi kan erbjuda otaliga designvarianter och färgkombinationer till mycket förmånliga priser. Kontakta gärna oss på 08-511 710 51 för att ta reda på hur vi kan hjälpa dig med ditt specifika ärende.


Om du redan vet vad du önskar kan du göra din bokning direkt här på vår sida!

Några tidigare markisarbeten

 

Kostnadsfritt besök när du ska köpa markis i Norrtälje


Vi kommer gärna ut och besöker dig i Norrtälje och mäter och tittar på lösningar utifrån just ditt behov. Sedan ger vi en kostnadsfri offert utifrån det besöket. Vi hjälper även till med installation, och hittar en bra lösning åt alla oavsett om det är till dig som privatperson, bostadsrättsförening eller till dig som ansvarar för en företagslokal eller en restaurang.

KONTAKTA OSS!

Hestra Java Bali
Hestra Java Bali