Hoppa till huvudinnehållet!

Markiser Danderyd

Låt inte det svenska oberäkneliga klimatet hindra dig från att umgås och spendera mera tid på uteplatsen. Ända sedan år 1994 har RJ Markis hjälpt privatpersoner och företag att öka livskvaliteten med smarta solskyddslösningar och markiser i Danderyd.

KONTAKTA OSS!

 

Stort sortiment av olika slags markiser för bostäder och företag i Danderyd

Vi är återförsäljare för Hestra Markis vilket innebär att vi kan erbjuda ett av de största produktsortimenten av högkvalitativa markiser i branschen. Vår målsättning är att tillhandahålla den bästa kundservicen, installationen och markisutbudet på den svenska marknaden.

Oavsett om du letar efter något så vanligt som fönstermarkiser, balkongmarkiser, terrassmarkiser eller om du söker efter en skräddarsydd markislösning så kan du känna dig trygg med att vi på RJ Markis med största sannolikhet kan hjälpa dig. Varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor eller gällande en installation av markiser i Danderyd. Ring oss gärna nu på 08-511 710 51.


Om du redan vet vad du önskar kan du göra din bokning direkt här på vår sida!

Några tidigare markisarbeten

 

Kostnadsfritt besök när du ska köpa markis i Danderyd


Vi kommer gärna ut till dig i Danderyd och mäter och tittar på lösningar utifrån just ditt behov. Sedan ger vi en kostnadsfri offert utifrån det besöket. Vi hjälper även till med installation, och hittar en bra lösning åt alla oavsett om det är till dig som privatperson, bostadsrättsförening eller till dig som ansvarar för en företagslokal eller en restaurang.

KONTAKTA OSS!

Hestra Java Bali
Hestra Java Bali