Hoppa till huvudinnehållet!

Markiser Täby

Ända sedan år 1994 har RJ Markis installerat markiser i Täby och omgivande områden för både privatpersoner och företag. Oavsett vilket arkitektonisk stil ditt hem eller företagsbyggnad har så kan du vara säker på att du kommer att hitta markiser hos oss som matchar dina behov och önskemål.

KONTAKTA OSS!

Du kan räkna med en snabb och professionell installation när du anlitar oss på RJ Markis för uppdraget.

Vi besöker din fastighet i Täby och undersöker platsen där du vill installera markiserna och därefter kan vi påbörja installationen. Med rätt typ av markis behöver du inte längre oroa dig för att det svenska opålitliga vädret ska förstöra din inplanerade dag utomhus.

Exempelvis våra infällbara markiser är perfekta för att erbjuda skugga och skydd, samt att sitta under på uteplatsen eller på balkongen så att du kan njuta av naturen längre, effektivt skyddad från skadliga UV-strålar och regn. När du är klar kan du enkelt fälla in din markis tillbaka mot väggen, vanligtvis i sitt eget kassettfodral.

Markiser är otvivelaktigt den perfekta lösningen för att få skugga och ett effektivt skydd både från solen och regnet när man vistas utomhus. Om du vill ha svar på några frågor gällande en eventuell installation av markiser i Täby, ring oss gärna nu på 08-511 710 51.


Om du redan vet vad du önskar kan du göra din bokning direkt här på vår sida!

Några tidigare markisarbeten

 

Kostnadsfritt besök när du ska köpa markis i Täby


Vi kommer gärna ut till dig i Täby och mäter och tittar på lösningar utifrån just ditt behov. Sedan ger vi en kostnadsfri offert utifrån det besöket. Vi hjälper även till med installation, och hittar en bra lösning åt alla oavsett om det är till dig som privatperson, bostadsrättsförening eller till dig som ansvarar för en företagslokal eller en restaurang i Täby.

KONTAKTA OSS!

Hestra Java Bali
Hestra Java Bali