Hoppa till huvudinnehållet!

Markiser Vallentuna

Fönster- och uteplatsmarkiser kan lägga till en helt ny dimension på utsidan av ditt hem i form av stil och elegans på samma gång som de erbjuder ett effektivt väder- och solskydd.  Vi på RJ Markis är återförsäljare för Hestra Markis och har lång erfarenhet inom försäljning, service och installationer av markiser i Vallentuna och övriga delar av Stockholm.

KONTAKTA OSS!

Vi tillgodoser alla våra kunders behov och erbjuder kundanpassade markiser för både företag och privatpersoner. Oavsett ditt specifika projekt så kan vi förse dig med en mängd olika lösningar och stilar som lever upp till dina önskemål. När du väljer oss på RJ Markis anlitar du ett företag med över 25 års erfarenhet inom markiser i Vallentuna vilket är en stor trygghet både för dig och för oss.

Vi välkomnar dig att besöka något av våra visningsrum i Vallentuna eller Åkersberga där du kan se våra produkter och träffa våra vänliga och hjälpsamma medarbetare. Du är också varmt välkommen att ringa till oss på 08-511 710 51. Faktum är att när du letar efter ett företag med stor expertis inom solskydd och markiser i Vallentuna så har du otvivelaktigt hittat rätt partner i RJ Markis. Vi ser fram emot att lära känna dig och diskutera ditt nästa projekt.

Om du redan vet vad du önskar kan du göra din bokning direkt här på vår sida!

Några tidigare markisarbeten

 

Kostnadsfritt besök när du ska köpa markis i Vallentuna


Vi kommer gärna ut till dig i Vallentuna och mäter och tittar på lösningar utifrån just ditt behov. Sedan ger vi en kostnadsfri offert utifrån det besöket. Vi hjälper även till med installation, och hittar en bra lösning åt alla oavsett om det är till dig som privatperson, bostadsrättsförening eller till dig som ansvarar för en företagslokal eller en restaurang.

KONTAKTA OSS!

Hestra Java Bali
Hestra Java Bali