Hoppa till huvudinnehållet!

Markiser Lidingö

RJ Markis har varit verksamma inom försäljning, service och installationer av markiser på Lidingö i över 25 år och har genom åren positionerat sig som en ledande aktör inom solskydd och markiser. Vi tillhandahåller ett stort sortiment av olika slags markiser och vi är säkra på att kunna leverera den perfekta modellen som passar för just dina specifika behov och önskemål.

KONTAKTA OSS!

Vårt sortiment inkluderar allt från balkongmarkiser och fönstermarkiser till standard uteplatsmarkiser och dubbelsidiga, fristående markiser. Alla modeller kan manövreras för hand och utvalda modeller kan också levereras som motoriserade elektriska markiser så att du enkelt kan öppna och stänga med en knapptryckning.

Faktum är att markiser är ett elegant tillägg till alla företag, hem eller trädgårdar och våra högkvalitativa vattentäta markiser kommer att skydda dig mot både regn och solsken. Så oavsett om du kopplar av på en varm, solig dag eller behöver regnskydd, kommer en markis både att hjälpa dig att hålla dig torr och även ge dig ett effektivt solskydd. Här på RJ Markis har vi alla våra markiser redo för omedelbar leverans direkt till din adress på Lidingö eller till någon annan del av Stockholm.

Vi är övertygade om att du inte kommer att hitta en bättre partner än oss när du letar efter markiser på Lidingö. Men om du gör det, berätta gärna för oss, så ska vi göra vårt absolut bästa för att överträffa deras erbjudande! Varmt välkommen att ta kontakt med oss på 08-511 710 51.


Om du redan vet vad du önskar kan du göra din bokning direkt här på vår sida!

Några tidigare markisarbeten

 

Kostnadsfritt besök när du ska köpa markis på Lidingö


Vi kommer gärna ut till dig på Lidingö och mäter och tittar på lösningar utifrån just ditt behov. Sedan ger vi en kostnadsfri offert utifrån det besöket. Vi hjälper även till med installation, och hittar en bra lösning åt alla oavsett om det är till dig som privatperson, bostadsrättsförening eller till dig som ansvarar för en företagslokal eller en restaurang.

KONTAKTA OSS!

Hestra Java Bali
Hestra Java Bali