Hoppa till huvudinnehållet!

Markiser Spånga

RJ Markis erbjuder ett helhetskoncept inom solskydd och markiser i Spånga och över hela Stor-Stockholmsområdet med omnejd. Kontakta oss gärna idag och låt oss diskutera vilken typ av markiser som fungerar bäst för ditt hem eller företag.

KONTAKTA OSS!

Vi erbjuder en helhetslösning

Vi hjälper dig genom hela processen – jämföra olika designer, installation, förklarar vilket underhåll varje markismaterial kräver, med mera. Kanske att du är intresserad av en skräddarsydd lösning för just ditt hem eller företag? Hur som helst, med vår hjälp är sannolikheten stor att du snart har markiser som lägger till stil och funktion i ditt hem eller på ditt företag i Spånga.

Ett omfattande sortiment av markiser för både företag och privatpersoner i Spånga

RJ Markis saluför hela Hestra Markis sortiment vilket innebär att vi kan erbjuda markiser av högsta kvalitet som är lämpliga för alla typer av bostäder och kommersiella miljöer. Välj och vraka från vårt kompletta utbud av fönstermarkiser, sidomarkiser, terrassmarkiser, takmarkiser, balkongmarkiser, korgmarkiser och vertikalmarkiser.

Ta gärna kontakt med oss på 08-511 710 51 om du behöver expertrådgivning eller om du har några frågor gällande hur vi kan hjälpa dig med att installera markiser i Spånga.


Om du redan vet vad du önskar kan du göra din bokning direkt här på vår sida!

 

Några tidigare markisarbeten

 

Kostnadsfritt besök när du ska köpa markis i Spånga


Vi kommer gärna ut till dig i Spånga och mäter och tittar på lösningar utifrån just ditt behov. Sedan ger vi en kostnadsfri offert utifrån det besöket. Vi hjälper även till med installation, och hittar en bra lösning åt alla oavsett om det är till dig som privatperson, bostadsrättsförening eller till dig som ansvarar för en företagslokal eller en restaurang.

KONTAKTA OSS!

Hestra Java Bali
Hestra Java Bali