Hoppa till huvudinnehållet!

Markiser Märsta

Maximera ditt utomhusutrymme!

RJ Markis erbjuder ett helhetskoncept inom markiser i Märsta vilket innebär att våra kunder kan beställa allt från en kostnadsfri konsultation till en komplett installation, service och reparationstjänster.

KONTAKTA OSS!

Markiser för privatkunder och företag i Märsta

Vi levererar markislösningar för både privata och kommersiella kunder till mycket konkurrenskraftiga priser och erbjuder även produktgarantier på alla våra solskydd och markiser. Oavsett om du behöver en markis för ditt hem eller ditt företag kommer vi att jobba hårt för att du ska bli nöjd med varje steg i processen.

Vår målsättning är att leverera den bästa markislösningen som matchar dina behov och specifika önskemål. Vårt team kommer att genomföra en kostnadsfri konsultation på plats för att rekommendera rätt markis för dig baserat på din fastighets specifika förutsättningar.

Kontakta oss för en kostnadsfri konsultation:

Flertalet olika faktorer kan påverka ditt beslut och vi hjälper dig att navigera i urvalsprocessen för att hitta den perfekta markisstilen. Varmt välkommen att ta kontakt med oss på 08-511 710 51 gällande en eventuell installation av markiser i Märsta eller om du har några frågor om våra övriga solskyddslösningar.


Om du redan vet vad du önskar kan du göra din bokning direkt här på vår sida!

Några tidigare markisarbeten

 

Kostnadsfritt besök när du ska köpa markis i Märsta


Vi kommer gärna ut till dig i Märsta och mäter och tittar på lösningar utifrån just ditt behov. Sedan ger vi en kostnadsfri offert utifrån det besöket. Vi hjälper även till med installation, och hittar en bra lösning åt alla oavsett om det är till dig som privatperson, bostadsrättsförening eller till dig som ansvarar för en företagslokal eller en restaurang.

KONTAKTA OSS!

Hestra Java Bali
Hestra Java Bali