Hoppa till huvudinnehållet!

Markiser Liljeholmen

RJ Markis startade sin verksamhet år 1994 och har sedan dess varit aktiva inom försäljning, reparationer och service av markiser på Liljeholmen och i andra områden över hela Stockholms kommun. En stor trygghet för dig är att vi redan har erfarenheten av att ha installerat 1000-tals markiser över hela Liljeholmen och Stockholm, både för privatkunder och företagskunder. Bland annat så kan våra specialister vägleda dig för att ta reda på den bästa markislösningen med byggnadens och platsens specifika förutsättningar i åtanke.

KONTAKTA OSS!

Vi tar hand om våra kunder

Vi har stor förståelse för att om du blir nöjd med våra produkter och tjänster så kommer du förmodligen att berätta detta för andra. Detsamma gäller såklart om du får en dålig upplevelse, vilket innebär att vår främsta prioritering är att leverera bästa möjliga kundservice och erbjuda dig markiser i absolut toppklass.

Boka gärna in en kostnadsfri konsultation

Vår första inspektion och utvärdering är nyckeln för att avgöra hur vi kan hjälpa dig med en optimal markislösning på Liljeholmen utifrån din bostads eller företags specifika förutsättningar. Ring oss gärna nu på 08-511 710 51 för en mer detaljerad förklaring om våra produkter och tjänster inom solskyddslösningar och markiser på Liljeholmen.


Om du redan vet vad du önskar kan du göra din bokning direkt här på vår sida!

Några tidigare markisarbeten

 

Kostnadsfritt besök när du ska köpa markis på Liljeholmen


Vi kommer gärna ut till dig på Liljeholmen och mäter och tittar på lösningar utifrån just ditt behov. Sedan ger vi en kostnadsfri offert utifrån det besöket. Vi hjälper även till med installation, och hittar en bra lösning åt alla oavsett om det är till dig som privatperson, bostadsrättsförening eller till dig som ansvarar för en företagslokal eller en restaurang.

KONTAKTA OSS!

Hestra Java Bali
Hestra Java Bali