Hoppa till huvudinnehållet!

Markiser Farsta

I över 25 år så har vi på RJ Markis salufört och installerat markiser för husägare och företag i Farsta och närliggande områden som exempelvis Svedmyra och Tallkrogen. Ring oss gärna nu på 08-511 710 51 för att får mer information om vårt omfattande markissortiment som vi saluför till riktigt bra priser.

KONTAKTA OSS!

 

Alla våra markiser kommer från vår samarbetspartner Hestra Markis vilket garanterar toppkvalitet och ett stort varierat produktsortiment i mängder av olika stilar och utföranden. Hos oss hittar du markiser som passar för alla olika slags fönster, balkonger och uteplatser. Med det oberäkneliga vädret i Sverige i åtanke så är markiser ett perfekt tillägg för alla uteplatser, altandäck, fönster, balkonger och entréer.

Oavsett om du är en företagare som exempelvis vill ha en markis som matchar ditt företags varumärke, eller en husägare som behöver mer skugga för trädgården så kan vi på RJ Markis hjälpa dig att välja en markislösning som samspelar perfekt med dina önskemål.

Rådgivning & försäljning av markiser i Farsta, Svedmyra & Tallkrogen

För frågor, expertrådgivning eller om du vill köpa markiser i Farsta och dess omnejd, varmt välkommen att kontakta oss på telefonnummer 08-511 710 51.


Om du redan vet vad du önskar kan du göra din bokning direkt här på vår sida!

Några tidigare markisarbeten

 

Kostnadsfritt besök när du ska köpa markis i Farsta


Vi kommer gärna ut till dig i Farsta och mäter och tittar på lösningar utifrån just ditt behov. Sedan ger vi en kostnadsfri offert utifrån det besöket. Vi hjälper även till med installation, och hittar en bra lösning åt alla oavsett om det är till dig som privatperson, bostadsrättsförening eller till dig som ansvarar för en företagslokal eller en restaurang.

KONTAKTA OSS!

Hestra Java Bali
Hestra Java Bali