Hoppa till huvudinnehållet!

Markiser Vaxholm

RJ Markis har levererat kvalitativa solskyddslösningar och markiser i Vaxholm för både företag och privatpersoner ända sedan år 1994. Vi tillhandahåller ett brett utbud av markiser såsom takmarkiser, fönstermarkiser, sidomarkiser, vertikalmarkiser, balkongmarkiser, terrassmarkiser och korgmarkiser.

KONTAKTA OSS!

Vi är verksamma över hela Vaxholms kommun och stor-Stockholm och är återförsäljare för Hestra Markis sortiment vilket säkerställer högsta kvalitet till mycket konkurrenskraftiga priser. Vi känner oss trygga med att vi har markiser som bokstavligen passar alla speciella behov och som säkerställer ett effektivt väder och solskydd.

Att ha rätt markis installerat i ditt hem eller på ditt företag leder exempelvis till att du kan nyttja uteplatsen under en längre period av året oavsett regn eller starkt solsken. Alla våra markisinstallationer utförs av våra egna kvalificerade tekniker och med deras expertis kan vi säkerställa en mycket hög och professionell servicenivå.

Kontakta oss gärna för rådgivning och med dina frågor om installationer av markiser i Vaxholm

Vår vänliga personal svarar gärna på alla dina frågor om de produkter som vi säljer, installerar och servar i Vaxholm med omnejd. För mer information om någon av våra solskyddslösningar eller markiser i Vaxholm, kontakta oss gärna idag på 08-511 710 51.


Om du redan vet vad du önskar kan du göra din bokning direkt här på vår sida!

Några tidigare markisarbeten

 

Kostnadsfritt besök när du ska köpa markis i Vaxholm


Vi kommer gärna ut till dig och mäter och tittar på lösningar utifrån just ditt behov. Sedan ger vi en kostnadsfri offert utifrån det besöket. Vi hjälper även till med installation, och hittar en bra lösning åt alla oavsett om det är till dig som privatperson, bostadsrättsförening eller till dig som ansvarar för en företagslokal eller en restaurang.

KONTAKTA OSS!

Hestra Java Bali
Hestra Java Bali