Hoppa till huvudinnehållet!

Markiser Enskede

RJ Markis erbjuder ett stort utbud av markiser och solskyddslösningar för företag och bostäder i Enskede och närliggande områden. Markiser för fönster, uteplatser, balkonger och takfönster gör att du kan leva mer bekvämt och njuta mer av både ditt inomhus- och utomhusutrymme oavsett om det regnar eller om det är alldeles för starkt solsken. Vi är specialiserade inom reparationer, service och installationer av alla olika slags markiser och kan snabbt presentera mängder av olika designalternativ som vi saluför till mycket bra priser.

KONTAKTA OSS!

 

Lång erfarenhet inom installationer av markiser i Enskede

RJ Markis bedriver sin verksamhet över hela Stockholms kommun och har salufört och installerat markiser i Enskede ända sedan år 1994. Oavsett ditt specifika ärende inom solskydd och markiser så välkomnar vi dig att ta kontakt med oss så att vi får möjligheten att presentera vårt förmånliga erbjudande mer i detalj för dig.

Hestra Markis är vår fantastiska samarbetspartner vilket innebär att vi kan erbjuda marknadens bästa och största sortiment av markiser till alla våra kunder i Enskede och Stockholm med omnejd. Ta gärna kontakt med oss för mer ingående information om våra produkter och tjänster på 08-511 710 51.


Om du redan vet vad du önskar kan du göra din bokning direkt här på vår sida!

Några tidigare markisarbeten

 

Kostnadsfritt besök när du ska köpa markis i Enskede


Vi kommer gärna ut till dig i Enskede och mäter och tittar på lösningar utifrån just ditt behov. Sedan ger vi en kostnadsfri offert utifrån det besöket. Vi hjälper även till med installation, och hittar en bra lösning åt alla oavsett om det är till dig som privatperson, bostadsrättsförening eller till dig som ansvarar för en företagslokal eller en restaurang.

KONTAKTA OSS!

Hestra Java Bali
Hestra Java Bali