Hoppa till huvudinnehållet!

Markiser Solna

RJ Markis har över 25 års erfarenhet inom solskyddslösningar och markiser i Solna och övriga områden över hela Stockholm. Vi har varit verksamma inom både privata och kommersiella miljöer inklusive hotell- och restaurangbranschen, skolor och butiker med mera. Vi är återförsäljare av hela Hestra Markis sortiment vilket innebär att vi kan leverera markiser av absolut högsta kvalitet till alla våra kunder.

KONTAKTA OSS!

Personlig service

Från ditt allra första samtal till oss och ända fram till slutmonteringen av markiserna, levererar vi en personlig och engagerad service där vi hjälper dig genom hela processen, vilket bokstavligen säkerställer att du kommer att få markiser som lever upp till dina förväntningar.

Skräddarsydda markiser

Våra markiser kan tex färgmatchas med byggnadsfasader och företagsfärger och skräddarsys med exempelvis företagsnamn, logotyp och telefonnummer, etc.

Få en snabb offert

Vi är hundra procent dedikerade för att erbjuda markiser och kundservice i absolut toppklass. Om du har sett ett bättre erbjudande inom solskyddslösningar och markiser i Solna och Stockholm, vänligen berätta det för oss så ska vi göra allt vi kan för att överträffa deras erbjudande! Om du har fler frågor om vår tjänst och våra produkter varmt välkommen att kontakta oss på 08-511 710 51.

Om du redan vet vad du önskar kan du göra din bokning direkt här på vår sida!

Några tidigare markisarbeten

 

Kostnadsfritt besök när du ska köpa markis i Solna


Vi kommer gärna ut till dig i Solna och mäter och tittar på lösningar utifrån just ditt behov. Sedan ger vi en kostnadsfri offert utifrån det besöket. Vi hjälper även till med installation, och hittar en bra lösning åt alla oavsett om det är till dig som privatperson, bostadsrättsförening eller till dig som ansvarar för en företagslokal eller en restaurang.

KONTAKTA OSS!

Hestra Java Bali
Hestra Java Bali