Hoppa till huvudinnehållet!

Markiser Bromma

På RJ Markis hjälper vi till med hela processen inom val och installationer av solskydd och markiser i Bromma. Vår produktlinje inom markiser ger dig mängder av olika alternativ såsom fönstermarkiser, sidomarkiser, terrassmarkiser, takmarkiser, vertikalmarkiser, balkongmarkiser och korgmarkiser.

KONTAKTA OSS!

Ett stort sortiment och lång erfarenhet inom installationer av markiser i Bromma

Vi har över 25 års erfarenhet av att hjälpa både privatpersoner och företag med installationer, service och reparationer av markiser i Bromma vilket är en stor trygghet både för dig och för oss. Vi tillhandahåller ett brett urval av olika stilar som passar alla smaker – allt från markiser för äldre byggnader till modernare markiser för nyare hus och villor, etc.

Våra markiser har fler användningsområden än enbart som solskydd. Exempelvis med våra fönstermarkiser kan du ha ett fönster öppet och njuta av en bris även fast det regnar. Om du vill kan vi visa dig flertalet smarta alternativ hur du kan dra en stor fördel av att installera markiser på ditt företag eller bostad i Bromma.

Ett mycket populärt alternativ är terrassmarkiser som hjälper till att bokstavligen förvandla din uteplats till ett litet vardagsrum utomhus som du kan använda hela sommaren. Med vårt helhetskoncept i åtanke där vi hjälper dig hela vägen så är sannolikheten väldigt stor att du kommer att hitta markiser som helt går i linje med din vision.

Kontakta oss gärna med dina frågor

Har du några frågor som är relaterade till våra produkter eller om du är intresserad av att installera markiser i Bromma så har du definitivt hittat rätt när du kontaktar oss på RJ Markis. Varmt välkommen att ringa till oss på 08-511 710 51.


Om du redan vet vad du önskar kan du göra din bokning direkt här på vår sida!

Några tidigare markisarbeten

 

Kostnadsfritt besök när du ska köpa markis i Bromma


Vi kommer gärna ut till dig i Bromma och mäter och tittar på lösningar utifrån just ditt behov. Sedan ger vi en kostnadsfri offert utifrån det besöket. Vi hjälper även till med installation, och hittar en bra lösning åt alla oavsett om det är till dig som privatperson, bostadsrättsförening eller till dig som ansvarar för en företagslokal eller en restaurang.

KONTAKTA OSS!

Hestra Java Bali
Hestra Java Bali