Hoppa till huvudinnehållet!

Markiser Kungsholmen

RJ Markis har stolt betjänat Kungsholmen och närliggande områden med installationer, reparationer och service av markiser ända sedan i början av 90-talet. Oavsett om du letar efter fönstermarkiser, takmarkiser, sidomarkiser, balkongmarkiser, terrassmarkiser, korgmarkiser eller vertikalmarkiser så kan vi hjälpa dig. Våra markiser säkerställer att du har ett effektivt väderskydd oavsett om det regnar eller om det är alldeles för starkt solsken.

KONTAKTA OSS!

Så snart som du tar kontakt med oss så kommer vi att göra vårt bästa för att hantera ditt ärende så fort som möjligt och vanligtvis så kan vi boka in ett möte med väldigt kort varsel. Vi saluför hela Hestra Markis sortiment vilket innebär att vi kan presentera mängder av olika slags designalternativ som vi erbjuder till mycket förmånliga priser.

Med oss som samarbetspartner så kommer du snart att kunna avnjuta högkvalitativa markiser på ditt företag eller bostad på Kungsholmen med omnejd. Har du några frågor om markiser på Kungsholmen eller i någon annan stadsdel i Stockholm? Ring gärna oss för mer info på 08-511 710 51.


Om du redan vet vad du önskar kan du göra din bokning direkt här på vår sida!

Några tidigare markisarbeten

 

Kostnadsfritt besök när du ska köpa markis på Kungsholmen


Vi kommer gärna ut till dig på Kungsholmen och mäter och tittar på lösningar utifrån just ditt behov. Sedan ger vi en kostnadsfri offert utifrån det besöket. Vi hjälper även till med installation, och hittar en bra lösning åt alla oavsett om det är till dig som privatperson, bostadsrättsförening eller till dig som ansvarar för en företagslokal eller en restaurang.

KONTAKTA OSS!

Hestra Java Bali
Hestra Java Bali