Hoppa till huvudinnehållet!

Markiser Djursholm

Skydda dig själv, samt dina nära och kära från solen och regnet med vackra markiser som gör så att ditt hem, företag eller uteplats i Djursholm sticker ut och skiljer sig från mängden. Vi på RJ Markis har markiser för alla behov och smaker som är idealiska för exempelvis dina fönster, uteplats, taket och balkongen.

KONTAKTA OSS!

 

Ett stort sortiment av högkvalitativa markiser och enkelheten utmärker oss från övriga aktörer

Ända sedan år 1994 har vi varit återförsäljare för Hestra Markis vilket innebär att vi kan erbjuda ett gigantiskt sortiment av olika slags markiser med mängder av olika färgalternativ och designer. Vi tillhandahåller också en helhetslösning där vi hjälper dig hela vägen – från den allra första början med designval till den slutgiltiga markisinstallationen på din bostad eller företag i Djursholm.

Kontakta oss gärna idag

Med vår experthjälp och vägledning är sannolikheten väldigt stor att du kommer att konvertera dina fönster, balkong eller uteplats helt enligt dina specifika behov och önskemål. Vi är redo när du är redo. Kontakta oss gärna nu på telefonnummer 08-511 710 51 om du är intresserad av att installera markiser i Djursholm.


Om du redan vet vad du önskar kan du göra din bokning direkt här på vår sida!

Några tidigare markisarbeten

 

Kostnadsfritt besök när du ska köpa markis i Djursholm


Vi kommer gärna ut till dig på Djursholm och mäter och tittar på lösningar utifrån just ditt behov. Sedan ger vi en kostnadsfri offert utifrån det besöket. Vi hjälper även till med installation, och hittar en bra lösning åt alla oavsett om det är till dig som privatperson, bostadsrättsförening eller till dig som ansvarar för en företagslokal eller en restaurang.

KONTAKTA OSS!

Hestra Java Bali
Hestra Java Bali