Hoppa till huvudinnehållet!

Markiser Stocksund

RJ Markis har varit verksamma inom solskydd, installationer, service och reparationer av markiser i Stocksund ända sedan år 1994. Genom att installera ett effektivt väder- och solskydd i form av markiser så säkerställer du att ni kan njuta av uteplatsen under fler av årets alla dagar oavsett regn eller alldeles för starkt solsken.

KONTAKTA OSS!

Ett stort utbud av olika slags markiser

Vi saluför markiser för alla behov och önskemål såsom fönstermarkiser, sidomarkiser, takmarkiser, vertikalmarkiser, korgmarkiser, terrassmarkiser och balkongmarkiser. Våra motoriserade markiser levererar ett effektivt väder- och solskydd med hjälp av en enkel knapptryckning.

Skräddarsydda markiser

Vi levererar även skräddarsydda markiser enligt dina specifika önskemål och vägleder dig genom hela processen – från att välja markiser till den slutgiltiga installationen. Faktum är att om du söker en erfaren specialist för att installera markiser i Stocksund så är RJ Markis ett säkert val. Vi välkomnar dig att ta kontakt med oss på telefonnummer 08-511 710 51.


Om du redan vet vad du önskar kan du göra din bokning direkt här på vår sida!

Några tidigare markisarbeten

 

Kostnadsfritt besök när du ska köpa markis i Stocksund


Vi kommer gärna ut till dig i Stocksund och mäter och tittar på lösningar utifrån just ditt behov. Sedan ger vi en kostnadsfri offert utifrån det besöket. Vi hjälper även till med installation, och hittar en bra lösning åt alla oavsett om det är till dig som privatperson, bostadsrättsförening eller till dig som ansvarar för en företagslokal eller en restaurang i Stocksund.

KONTAKTA OSS!

Hestra Java Bali
Hestra Java Bali