Hoppa till huvudinnehållet!

Markiser Huddinge

Stort utbud av markiser i Huddinge. Ring för ett kostnadsfritt offertförslag på 08-511 710 51. RJ Markis har varit verksamma ända sedan år 1994 inom försäljning och installationer av markiser i Huddinge och erbjuder ett stort varierat sortiment till mycket förmånliga priser. Med hjälp av markiser från oss så kan du skapa den perfekta uteplatsen.

KONTAKTA OSS!

Njut av din nya motoriserade infällbara markis!

Njut av solskenet när du känner för det eller skapa en behaglig skuggplats på ett ögonblick med en enkel knapptryckning. Vi tillhandahåller ett brett utbud av olika slags tillvalsfunktioner, inklusive trådlösa fjärrkontroller, automatiska sensorer och mer, vilket innebär att dina markiser kan fungera exakt som du vill.

Varmt välkommen att utforska vårt sortiment av fönstermarkiser, terrassmarkiser, sidomarkiser, korgmarkiser, takmarkiser och balkongmarkiser. Med över 25 års erfarenhet inom markisbranschen så kan du känna dig trygg med att vi kan skräddarsy den bästa lösningen baserat på dina behov och önskemål.

Vi förstår värdet med att uppnå total kundnöjdhet

Samtliga medarbetare hos oss på RJ Markis värdesätter våra kunders önskemål och arbetar hårt för att till och med överträffa deras förväntningar. Faktum är att vår framgång har till stor del byggts av våra befintliga kunder då de har rekommenderat oss vidare till sina vänner och kollegor, etc. För mer information om hur du kan beställa markiser i Huddinge från oss på RJ Markis, ring till 08-511 710 51.


Om du redan vet vad du önskar kan du göra din bokning direkt här på vår sida!

Några tidigare markisarbeten

 

Kostnadsfritt besök när du ska köpa markis i Huddinge


Vi kommer gärna ut och besöker dig i Huddinge och mäter och tittar på lösningar utifrån just ditt behov. Sedan ger vi en kostnadsfri offert utifrån det besöket. Vi hjälper även till med installation, och hittar en bra lösning åt alla oavsett om det är till dig som privatperson, bostadsrättsförening eller till dig som ansvarar för en företagslokal eller en restaurang.

KONTAKTA OSS!

Hestra Java Bali
Hestra Java Bali