Hoppa till huvudinnehållet!

Markiser Österåker

RJ Markis har varit verksamma inom installationer, reparationer och service av markiser i Österåker i över 25 år och välkomnar gärna fler kunder till oss. Vår målsättning är att alltid leverera toppresultat och att alla våra affärer ska avsluta vänskapligt och med total kundnöjdhet.

KONTAKTA OSS!

Vi erbjuder ett stort utbud av olika slags markiser, designer och färgkombinationer till mycket konkurrenskraftiga priser. Vår långa erfarenhet i kombination med vårt omfattande produktutbud gör det möjligt för oss att leverera smarta lösningar för alla slags bostäder och företagsbyggnader som kräver ett effektivt väder- och solskydd.

Vi ser fram emot att diskutera våra eleganta och effektiva solskydd och markislösningar med dig!

Då vi saluför ett gigantiskt sortiment av olika slags designer och markislösningar så känner vi oss trygga med att påstå att vi med största sannolikhet har något som går i linje med dina önskemål också. Kontakta gärna oss på 08-511 710 51 med dina frågor om en markislösning i Österåker.

RJ Markis erbjuder en komplett helhetslösning:

Vi hjälper dig gärna under hela processen – från att välja markis till en färdig installation av markiser på din bostad, eller alternativt på ditt företag i Österåker. Vi utför även service och reparationer av markiser i Österåker så oavsett ärende som är relaterat till markiser så kan vi med största säkerhet hjälpa dig.

Vi är också mycket tacksamma över att vara en auktoriserad återförsäljare för Hestra Markis då detta säkerställer mycket hög kvalitet och ett omfattande produktsortiment, vilket i sin tur leder till att vi kan erbjuda en markislösning för bokstavligen alla behov och smaker. Varmt välkommen att ringa till oss för att diskutera en eventuell installation av markiser i Österåker. Ring gärna nu på telefonnummer 08-511 710 51.


Om du redan vet vad du önskar kan du göra din bokning direkt här på vår sida!

Några tidigare markisarbeten

 

Kostnadsfritt besök när du ska köpa markis i Österåker


Vi kommer gärna ut till dig och mäter och tittar på lösningar utifrån just ditt behov. Sedan ger vi en kostnadsfri offert utifrån det besöket. Vi hjälper även till med installation, och hittar en bra lösning åt alla oavsett om det är till dig som privatperson, bostadsrättsförening eller till dig som ansvarar för en företagslokal eller en restaurang.

KONTAKTA OSS!

Hestra Java Bali
Hestra Java Bali